Rejs med Eva Ravnbøl til Italiens enestående egne, hvor det ikke kun er den gode smag og de enkle opskrifter, der gør la cucina italiana til noget helt særligt. Bliv inspireret af maden og menneskerne – og få et aktuelt, autentisk indblik i, hvad der rører sig i dagens Italien.
Det italienske køkken, der først lod til at være en dille, er i dag en landeplage. Danskerne spiser mere og mere italiensk – og flere og flere restauranter med regionale specialiteter fra Napoli, Toscana og Rom dukker op i de danske byer. Hjemme står der pasta på menuen flere gange om ugen hos mange familier.
Men hvad er det, der fascinerer, inspirerer og drager ved la cucina italiana?
Temperament, tomater og citroner
Det er ikke kun den gode smag og de enkle opskrifter, der trækker. Det er også en drøm om en livsstil. Italienerne samles om maden ved lange borde og værner om deres traditioner. De mødes til søndagsfrokoster, tager på skovture, spiser på strandene, arver deres bedstemødres opskrifter og er næsten religiøse i deres forhold til mad.
Intet køkken har så mange do’s and don’ts. Man kan nemt jokke i spinaten – både i sit eget køkken og på ferier i Italien.
When in Rome...
Tag med Eva Ravnbøl til Italiens enestående egne, hvor hun gennem mere end 35 år er blevet oplært i de mange egnskøkkener, traditioner og alle de skrevne og uskrevne regler.
Eva har hyldet det solbrændte land med madprogrammer, kogebøger og restaurantguider. Som TV2-korrespondent er hun velbevandret fra bjerg til kyst. Hun har dækket alt fra jordskælv, politik og pavers helbred til hedebølger, mafia-retssager, fodbold og pizzaskandaler – og hun ved mere om Guds eget land end de fleste.
Monday
20.10.2025
Show
Foredrag
Show
Foredrag
334 - 409 kr. inkl. gebyr
Monday
20.10.2025
Show
Foredrag
334 - 409 kr. inkl. gebyr
Rejs med Eva Ravnbøl til Italiens enestående egne, hvor det ikke kun er den gode smag og de enkle opskrifter, der gør la cucina italiana til noget helt særligt. Bliv inspireret af maden og menneskerne – og få et aktuelt, autentisk indblik i, hvad der rører sig i dagens Italien.
Det italienske køkken, der først lod til at være en dille, er i dag en landeplage. Danskerne spiser mere og mere italiensk – og flere og flere restauranter med regionale specialiteter fra Napoli, Toscana og Rom dukker op i de danske byer. Hjemme står der pasta på menuen flere gange om ugen hos mange familier.
Men hvad er det, der fascinerer, inspirerer og drager ved la cucina italiana?
Temperament, tomater og citroner
Det er ikke kun den gode smag og de enkle opskrifter, der trækker. Det er også en drøm om en livsstil. Italienerne samles om maden ved lange borde og værner om deres traditioner. De mødes til søndagsfrokoster, tager på skovture, spiser på strandene, arver deres bedstemødres opskrifter og er næsten religiøse i deres forhold til mad.
Intet køkken har så mange do’s and don’ts. Man kan nemt jokke i spinaten – både i sit eget køkken og på ferier i Italien.
When in Rome...
Tag med Eva Ravnbøl til Italiens enestående egne, hvor hun gennem mere end 35 år er blevet oplært i de mange egnskøkkener, traditioner og alle de skrevne og uskrevne regler.
Eva har hyldet det solbrændte land med madprogrammer, kogebøger og restaurantguider. Som TV2-korrespondent er hun velbevandret fra bjerg til kyst. Hun har dækket alt fra jordskælv, politik og pavers helbred til hedebølger, mafia-retssager, fodbold og pizzaskandaler – og hun ved mere om Guds eget land end de fleste.
Varm op til arrangementet på vores bar og café Kolme, der ligger lige ved siden af Bremen Teater. Vi serverer tapas, små retter, vin, cocktails og øl i timerne op til arrangementet. Tapas skal forudbestilles senest samme dag som arrangementet kl. 12.00
Forudbestil tapas