Arrangementet er afholdt

Ane Høgsberg

Dårlig Feminist

Den 19. maj kan du for første gang opleve Ane Høgsberg, vinder af Talentprisen ved Zulu Comedy Galla 2016, med sit første one man show – Dårlig Feminist.

Ane Høgsberg er feminist. I hvert fald i ordets oprindelige forstand. Men det kan være meget svært at gøre det hele rigtigt. At huske alle reglerne og ikke at træde forkert. Man kan meget hurtigt blive en dårlig feminist – men det er måske alligevel bedre end slet ikke at være feminist?

Showet, Dårlig Feminist, handler om at finde ud af sig selv, ved at finde ind i sig selv. Mere konkret handler det om, erkendelsen af at være en dårlig feminist og finde roen i det. Om ikke at lade sine holdninger diktere af andre og om hvordan nogle mennesker ikke kan tage patent på et ord eller en definition. Det handler om, at der er plads til være dårlig til noget og at det er helt okay.

I foråret 2017 kan du for første gang opleve Zulu Comedy Galla Talentpris vinderen Ane Høgsberg i hendes debuterende one man show. Med sig har hun et surprise opvarmnings act, der (uden at løfte sløret) beviser at stand-up branchen ikke består af hvide, undertrykkende mænd, men egentlig er fuld af opbakkende og gode kollegaer der godt kan genkende talent når de ser det og i øvrigt altid gerne vil bakke op og nå, ja – opvarme for én af de nye stjerner på den danske stand-up himmel.

OBS. TV-optagelse.