Information

I februar 2010 åbnede Bremen Teater dørene op for en scene med ønsket om at skabe et teater i København, der er et attraktivt alternativ til traditionelle teatre og spillesteder.

Bremen Teater hed oprindeligt Merkur Teatret og fungerede som sengekantsbiograf for det pænere københavnske borgerskab. Teatret var, ligesom resten af bygningen i Nyropsgade i hjertet af København, ejet af Simon Spies. Teatret er bibeholdt med sit oprindelige udtryk, kun foyeren er nyrenoveret. Det betyder, at teatersalen har fået lov til at bevare sin patina og står, som da Merkur Teatret åbnede.

Opsætningen fra salens tid som biograf gør, at udsynet fra alle sæder er perfekt, hvilket er med til at give publikum en oplevelse ud over det sædvanlige.

 • Job og praktikstillinger

  Bremen Teater udvider med ny bar, nemlig Kolme. Vi søger derfor nyt blod til vores i forvejen stærke og passionerede team.

  Vi vil elske, hvis du har en interesse i de typer shows, som vi præsenterer på Bremen Teater og en interesse i at lave flotte og velsmagende drinks til vores gæster.

  Dine primære funktioner vil være at betjene vores gæster i barerne, entreen og garderoben samt diverse ad hoc opgaver.

  Stillingen er deltid og dine ugentlige timer vil variere, da du selv bestemmer, hvilke dage du kan arbejde ved at byde på vagter fra måned til måned. Det forventes at du er indstillet på at arbejde minimum tre vagter om måneden til vores Natbar, som ligger fredage og lørdage nat.

  Vi forventer, at du ikke er bange for at tage fat, er fleksibel, mødestabil og løsningsorienteret, samt at du trives i et miljø, hvor der til tider er fart over feltet, da jobbet byder på mange forskellige opgaver.

  Erfaring er ikke et must – den rigtige indstilling og det rette match vægter højest.

  Kolme åbner medio august og vi forventer derfor at lave oplæring fra primo august, hvor det er vigtigt, at du kan være med.

  Du bedes sende din ansøgning til Luna@brementeater.dk. Der vil løbende blive afholdt samtaler.

  Yderligere informationer om stillingerne kan fås ved at kontakte os på ovennævnte mail.

 • Billeder

 • Gavekort

  Det er muligt at købe gavekort til Bremen Teater i specialdesign og valgfri værdi hos Ticketmaster. Der er ingen billetgebyrer på et gavekort, men et forsendelsesgebyr på 25 kr. Køb gavekortet via følgende link:
  www.ticketmaster.dk/feature/bremen

  Gavekortet kan kun benyttes til arrangementer, der sælges via Ticketmaster. En aktuel liste over arrangementer i Bremen Teater, der er i salg hos Ticketmaster kan findes her.

 • Kontakt

  Bremen Teater
  Nyropsgade 39-41
  1602 København V

  Telefon – 30324090 (telefontid tirsdag til torsdag mellem kl. 10 – 13)
  E-Mail – info@brementeater.dk

  Direktør – Jesper Majdall
  Teaterleder – Søren Hvidt
  Baransvarlig – Magnus Pedersen
  Produktionsansvarlig – Rune Jørgensen
  Personaleansvarlig – Luna Andersen
  Kommunikationsansvarlig – Sune Pape

 • Praktisk information

  Publikum bedes komme i god tid, senest 30 minutter før show-start.

  Aldersgrænse
  Arrangementer på Bremen Teater har en anbefalet aldersgrænse på 8 år; med mindre andet er påført på det enkelte arrangement.

  Bar og foyer
  Baren og foyeren åbner en time før show-start, med mindre andet er annonceret i forbindelse med billetten.

  Billetkøb
  Billetsalg og billetudbyder annonceres i forbindelse med det enkelte arrangement.

  Garderobe
  Jakker og tasker skal opbevares i garderoben. Det koster 25 kr. Større tasker og rygsækker må ikke medtages i foyer og sal. Vi tager intet ansvar for løse genstande.

  Glemte sager
  Vedrørende glemte sager kan der rettes henvendelse til lostandfound@brementeater.dk.

  Øl- og drinksbilletter
  Hvis I er en stor gruppe, der er afsted sammen, er det muligt at købe øl-, sodavands- og drinksbilletter på forhånd. For nærmere information, kontakt rune@brementeater.dk.

  Madvarer
  Det er ikke tilladt at medbringe mad- og drikkevarer på Bremen Teater.

  Kørestolsbrugere
  Til hvert show er der 4 handicappladser placeret bagerst i salen, og der er adgang til teatersalen fra gadeplan via to mindre ramper. Der er installeret lift (maksimum 225 kilo) fra entréen og ned i foyeren, hvor der er adgang til bar samt handicaptoilet. Ved brug af lift til foyeren må der dog påregnes transporttid, da liften er af ældre dato. Vi har i den forbindelse et samarbejde med vores nabo, Q8, i forbindelse med toiletforhold i gadeplan.

  For at købe billet til handicapplads skal man tage direkte telefonisk kontakt til billetudbyder (fx Ticketmaster, Tikko, Billetlugen), som kan findes via billetlinket til det pågældende arrangement. Man er velkommen til tage ledsager med, men denne skal have et gyldig ledsagerkort.

  Parkering
  Q-Park Vesterport ligger 50 meter fra Bremen Teater og er et af Københavns største parkeringshuse.

  Rygning
  Rygning er ikke tilladt på Bremen Teater, både almindelige cigaretter og e-cigaretter.

 • Tekniske specifikationer

  Download salsplan:
  Teatersal

  Download tekniske specifikationer:
  Teatersal