Information

Bremen Teater ligger i hjertet af København i Nyropsgade. Vi driver desuden vores bar og café Kolme i de tilstødende lokaler og vores natklub Natbar hver fredag og lørdag.

Vores sal er bevaret i sin originale stand med plyssede PH-sæder og Arne Jacobsen lamper, der skaber en atmosfære, som ikke findes tilsvarende andre steder i byen. På ”Bremen” – som det blev døbt ved overtagelsen i 2009 af medejer Niels Hausgaard – præsenterer vi comedy, musik, foredrag, podcast shows, talks, film med mere.

Vi ønsker at favne bredt og gøre tingene anderledes og at publikum såvel som artister føler at det også er deres sted, når de træder ind af dørene og fanges af den unikke stemning, der findes på denne matrikel.

Bremen Teater driver desuden spillestedet Hotel Cecil i indre by.

 • Job og praktikstillinger

  Vi ansætter løbende personale til vores hold på Bremen Teater, Natbar og Kolme.

  Som personale hos os er din vigtigste opgave at betjene vores gæster.

  Vi vil elske, hvis du har en interesse i de typer shows, som vi præsenterer på Bremen Teater og en interesse i at lave flotte og velsmagende drinks til vores gæster bag barerne.

  Dine primære funktioner vil være at betjene vores gæster i barerne, entreen og garderoben samt diverse ad hoc-opgaver.

  Stillingen som personale er deltid og dine ugentlige timer vil variere, da du selv byder ind på, hvilke dage du kan. Det forventes at du er indstillet på at arbejde minimum tre vagter om måneden til vores Natbar, som ligger fredage og lørdage nat.

  Vi søger personale, som ikke er bange for at tage fat, er fleksibel, mødestabil og løsningsorienteret, samt trives i et miljø, hvor der til tider er fart over feltet, da jobbet byder på mange forskellige opgaver.

  Erfaring er ikke et must – den rigtige indstilling og det rette match vægter højest.

  Send en ansøgning til Luna@brementeater.dk hvis du er interesseret.

 • Billeder

 • Gavekort

  Det er muligt at købe gavekort til Bremen Teater i specialdesign og valgfri værdi hos Ticketmaster. Der er ingen billetgebyrer på et gavekort, men et forsendelsesgebyr på 25 kr. Køb gavekortet via følgende link:
  www.ticketmaster.dk/feature/bremen

  Gavekortet kan kun benyttes til arrangementer, der sælges via Ticketmaster. En aktuel liste over arrangementer i Bremen Teater, der er i salg hos Ticketmaster kan findes her.

 • Kontakt

  Bremen Teater
  Nyropsgade 39-41
  1602 København V

  Telefon – 30324090 (telefontid tirsdag til torsdag mellem kl. 10 – 13)
  Information: info@brementeater.dk
  Lost & Found: lostandfound@brementeater.dk

  Direktør – Jesper Majdall
  Teaterleder – Søren Hvidt
  Baransvarlig – Magnus Pedersen
  Produktionsansvarlig – Rune Jørgensen
  Personaleansvarlig – Luna Andersen
  Kommunikationsansvarlig – Sune Pape

 • Praktisk information

  Publikum bedes komme i god tid, senest 30 minutter før show-start.

  Aldersgrænse
  Arrangementer på Bremen Teater har en anbefalet aldersgrænse på 8 år; med mindre andet er påført på det enkelte arrangement.

  Bar og foyer
  Baren og foyeren åbner en time før show-start, med mindre andet er annonceret i forbindelse med billetten.

  Billetkøb
  Billetsalg og billetudbyder annonceres i forbindelse med det enkelte arrangement.

  Garderobe
  Bremen Teaters garderobe er lukket i perioden 1. marts – 31. november. Garderobe er åben ved udvalgte shows i perioden 1. november. – 28. februar. Der vil være mulighed for at hænge overtøj i foyer. Garderobestativerne er ubemandet og benyttelser sker på eget ansvar.”

  Glemte sager
  Vedrørende glemte sager kan der rettes henvendelse til lostandfound@brementeater.dk.

  Øl- og drinksbilletter
  Hvis I er en stor gruppe, der er afsted sammen, er det muligt at købe øl-, sodavands- og drinksbilletter på forhånd. For nærmere information, kontakt rune@brementeater.dk.

  Madvarer
  Det er ikke tilladt at medbringe mad- og drikkevarer på Bremen Teater.

  Kørestolsbrugere
  Til hvert show er der 4 handicappladser placeret bagerst i salen, og der er adgang til teatersalen fra gadeplan via to mindre ramper. Der er installeret lift (maksimum 225 kilo) fra entréen og ned i foyeren, hvor der er adgang til bar samt handicaptoilet. Ved brug af lift til foyeren må der dog påregnes transporttid, da liften er af ældre dato. Vi har i den forbindelse et samarbejde med vores nabo, Q8, i forbindelse med toiletforhold i gadeplan.

  For at købe billet til handicapplads skal man tage direkte telefonisk kontakt til billetudbyder (fx Ticketmaster, Tikko, Billetlugen), som kan findes via billetlinket til det pågældende arrangement. Man er velkommen til tage ledsager med, men denne skal have et gyldig ledsagerkort.

  Parkering
  Q-Park Vesterport ligger 50 meter fra Bremen Teater og er et af Københavns største parkeringshuse.

  Rygning
  Rygning er ikke tilladt på Bremen Teater, både almindelige cigaretter og e-cigaretter.

 • Tekniske specifikationer

  Download salsplan:
  Teatersal

  Download tekniske specifikationer:
  Teatersal