Hvad spiser vi i morgen? Claus Meyer, Nikolaj Kirk og Martin Kongstad kommer til Bremen Teater til en talk om fremtidens mad.

Fireside Talks: Tidens mest interessante personer vender relevante og underholdende emner foran den falske pejs

Hvad spiser vi i morgen? En talk med Claus Meyer, Nikolaj Kirk - modereret af Martin Kongstad

Danskernes madvaner er ikke, hvad de har været, og hvad bliver de i morgen? Velkommen til en aften, som kan udvikle sig i alle retninger, men forventes at eksplodere i en fælles kærlighedsrus til mad. Claus Meyer har brugt tre år på at udvikle plantefars og ser nu frem til en sjov aften foran pejsen med vin i glasset og i selskab med Nikolaj Kirk, der mener vi står foran en gastronomisk revolution.

Moderator er Martin Kongstad, kendt fra podcasten Bearnaise er dyrenes konge og madanmeldelser i Weekendavisen".

Tuesday

14.5.2024

Show

Claus Meyer, Nikolaj Kirk og Martin Kongstad

hvad spiser vi i morgen?

Arrangement 20.30. Dørene åbner kl. 19.30.

350 - 375 kr. inkl. gebyr

køb billetForudbestil tapas hos Kolme

andre datoer

Ingen andre datoer

Tuesday

14.5.2024

Show

Claus Meyer, Nikolaj Kirk og Martin Kongstad

hvad spiser vi i morgen?

Arrangement 20.30. Dørene åbner kl. 19.30.

350 - 375 kr. inkl. gebyr

køb billetforudbestil tapas hos kolme

andre datoer

Ingen andre datoer

Hvad spiser vi i morgen? Claus Meyer, Nikolaj Kirk og Martin Kongstad kommer til Bremen Teater til en talk om fremtidens mad.

Fireside Talks: Tidens mest interessante personer vender relevante og underholdende emner foran den falske pejs

Hvad spiser vi i morgen? En talk med Claus Meyer, Nikolaj Kirk - modereret af Martin Kongstad

Danskernes madvaner er ikke, hvad de har været, og hvad bliver de i morgen? Velkommen til en aften, som kan udvikle sig i alle retninger, men forventes at eksplodere i en fælles kærlighedsrus til mad. Claus Meyer har brugt tre år på at udvikle plantefars og ser nu frem til en sjov aften foran pejsen med vin i glasset og i selskab med Nikolaj Kirk, der mener vi står foran en gastronomisk revolution.

Moderator er Martin Kongstad, kendt fra podcasten Bearnaise er dyrenes konge og madanmeldelser i Weekendavisen".

Varm op til arrangementet på vores bar og café Kolme, der ligger lige ved siden af Bremen Teater. Vi serverer tapas, små retter, vin, cocktails og øl i timerne op til arrangementet. Tapas skal forudbestilles senest samme dag som arrangementet kl. 12.00

Forudbestil tapas

Du er måske også interesseret i

se den fulde kalender