Arrangementet er afholdt

Wikke og Rasmussen

Grib en unik mulighed for at komme med ind i Wikke og Rasmussens fantastiske verden fyldt med fantasi, musik, mindeværdige historier og masser af grin.

Det hele startede i DR’s B&U-afdeling i 1983, hvor Michael Wikke og Steen Rasmussen mødte hinanden. Og heldigvis for det. Siden har de sammen skrevet, instrueret, produceret og selv medvirket i film, musik, radio- og TV, som er elsket og husket af børn og voksne i alle aldre.

Michael Wikke og Steen Rasmussen har fyldt kufferten med film og TV-klip og tager os med på en imponerende rejse tilbage til 80’erne og helt frem til i dag. Vi får bl.a. et gensyn med Robin Hat, Sonny Soufflé, Brødrene Bisp, Hannibal & Jerry, Flyvende Farmor samt Sus & Bob og de andre fra julekalenderen Julestjerner. Forbered dig på ømme lattermuskler, når du hører historierne og anekdoterne, der gemmer sig bag de ikoniske film og TV-programmer. Aftenen krydres naturligvis med den musik, vi kender fra de mange produktioner – Voldsom Volvo, Ridder Lykke, Brug dit hjerte som telefon og mange flere.

Michael Wikke og Steen Rasmussen har gennem de seneste 34 år skrevet, instrueret, produceret og spillet med i en lang række tv-serier, spillefilm, radiotegneserier og teater. De står bag kendte og elskede produktioner som Hannibal & Jerry, Flyvende Farmor, Der var engang en dreng – som fik en lillesøster med vinger, DR-julekalenderen Julestjerner og mange, mange flere. Sammen har Wikke og Rasmussen produktionsselskabet Græsted Film og Fjernsyn, som har været og stadig er udgangspunktet for deres arbejde med, hvad de selv kalder, deres drømmeprojekter.