23.08.2023
Kl 19:00
Dørene åbner kl 18:00

Verdensmænd 3

Verdensmænd kommer til Bremen Teater! 

“Nu kan du redde dig billetter til optagelsen af hele sæson 3 af Verdensmænd. Ligesom sidst, kan man nemlig kun købe billet til samtlige shows – denne gang 3 aftener. Og jeg vil nærmest sige: Køb kun billet hvis du synes, at 3 aftener i streg lyder vidunderligt! Jeg kan kun sige, at det var vildt fedt sidst. Og det giver et kæmpe overskud i programmet, at det samme publikum er med på hele rejsen. Prisen er sat således, at hvert enkelt show isoleret koster en SLIK!! Den samlede pris er 300kr +gebyr. ”Er Bo Lydmand med?” NATURLIGVIS. Og denne gang er jeg selv hovedperson, så jeg aner ikke, hvad de forskellige gæstekomikere har arrangeret for mig. Det er SINDSSYGT spændende og jeg glæder mig!” – Tobias Dybvad.

Dørene åbner kl. 18 og showet starter kl. 19; hver dag. Du får et flot festival-armbånd du kan blære dig med – det skal bæres alle dage for at komme ind.

 Varm op til arrangementet på vores nye bar og café Kolme, der ligger lige ved siden af Bremen Teater. Vi serverer vin, cocktails, øl og snacks i hyggelige og stemningsfulde omgivelser i timerne op til showet. 

Der kan bestilles bord via www.kolmekbh.dk/bordreservation