02.09.2023
Kl 20:45
Dørene åbner kl 20:00
Pris: 225 kr. (Inkl. gebyr)

Urzila Carlson (ZA/NZ)

It´s Personal (20.45)

Urzila Carlson er blevet et af de største navne inden for comedy i Australien og New Zealand og har vundet flere priser for sine humoristiske shows. Til september kommer hun til Bremen Teater med showet IT’S PERSONAL!

Velkommen til “the days of minding your own business”. Folks køn, seksualitet, krop, hår, uddannelse eller karriere, rager altså ikke dig. Men samtidig, velkommen til “the days of oversharing” – især på sociale medier. Vi vil gerne dele alt med alle, men samtidig; IT’S PERSONAL!

Dette show handler om at holde kortene tæt på kroppen, men samtidig være nøgen. Kan man det hele? Både ja og nej hvis du spørger Urzila Carlson.  Alle disse problematikker kan du blive klogere på til hendes nye show IT’S PERSONAL!, som hun tager med sig til Comedy Stop Copenhagen Festival.

“Effortlessly likeable… stream of belly-laughs.” – The Age

“Carlson is a gifted and accomplished comedian – an absolute must-see.” – Appetite for the Arts

“Belly laughs and guffaws aplenty.” ★★★★★ – The Music

Anbefales ikke til børn under 16år

 


 

SPIS PÅ KOLME INDEN ARRANGEMENTET

Varm op til arrangementet på vores bar og café Kolme, der ligger lige ved siden af Bremen Teater. Vi serverer lækre tapas, små retter, vin, cocktails og øl i hyggelige og stemningsfulde omgivelser i timerne op til arrangementet.

Tapas skal forudbestilles senest samme dag som arrangementet kl. 12 via Dinnerbooking.

Vi serverer to forskellige slags tapas af gode råvarer som chorizo, gode oste, artiskokcreme m.m. og små retter som sardiner, cremet burrata og surdejsbrød med olivenolie. Se vores menu her.