Arrangementet er afholdt

Uffe Lorenzen

(kl. 21)

Efter to udsolgte koncerter på Hotel Cecil tidligere i år giver Uffe Lorenzen sin hidtil største københavnske solokoncert på Bremen Teater den 13. november.

Uffe Lorenzen udsendte i maj sit andet soloalbum betitlet ‘Triprapport’, og i september og oktober tog han på ‘Tålt Ophold’-tour gennem hele landet. Her spillede Lorenzen blandt andet to koncerter på Hotel Cecil i København, der begge blev udsolgte måneder i forvejen. Nu kan Uffe Lorenzen imødekomme den massive interesse ved at annoncere endnu en københavnsk solo-koncert, denne gang på det større Bremen Teater d. 13. november 2020. Udover materiale fra de to solo-plader, kan man forvente at høre sange fra Uffes andres orkestre og ligeledes overraskelser til denne hans største københavnske solokoncert til dato.

Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af 80’erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de første bands vandt P3-Prisen og siden spillede to år i træk på Roskilde Festivalens ikoniske Orange Scene. Senere fulgte et endnu større gennembrud med Spids Nøgenhat, der nærmest blev folkeeje med singlen ’Lolland Falster’ og albummet ’Kommer Med Fred’, der indbragte to DMA-priser og to Steppeulve.

I 2017 udgav Uffe Lorenzen sit første soloalbum ‘Galmandsværk’ under eget navn, og i maj 2019 udsendte han så opfølgeren ‘Triprapport’, der blev vel modtaget blandt presse og publikum. Blandt andet gav GFR albummet 5 ud af 6 og skrev at “virkelig god plade, men fordi han her får brugt de gamle dyder til, at levere en stak numre som lyder vitale og friske”, og Politiken var ligeledes begejstrede og kvitterede med 4 ud af 6 hjerter. Efter udgivelsen tog Lorenzen på den aldeles velbesøgte ‘Tålt Ophold’-turné i Danmark og Norge, og undervejs udgav Lorenzen det fremragende cover ‘If You Have Ghosts’, skrevet af Lorenzens helt store musikalske helt Roky Erickson.