Arrangementet er afholdt

Troldspejlet

Verdens bedste sci-fi

Troldspejlet kommer til Bremen Teater den 1. juni med en aften om “Verdens bedste sci-fi”, hvor Jakob Stegelmann afslører de sci-fi-film, spil og tegneserier, som vi elsker allerhøjest. Favoritterne bliver kåret, og et par af de mest groteske forsøg bliver udstillet.

Troldspejlet har været fyldt med science fiction siden 1989, og vi har elsket sci-fi før det og så længe vi kan huske. Her er så et show, hvor vi afslører de sci-fi-film, spil og tegneserier, vi elsker allerhøjest – som samtidig er historien om en fantastisk udvikling for en forhadt og ringeagtet genre, der i dag nyder stor respekt og behandles seriøst….næsten….

Vi kårer vores favoritter – og udstiller et par af de mest groteske forsøg – og vi har gæster og live sci-fi-musik.

 


 

SPIS PÅ KOLME INDEN ARRANGEMENTET

Varm op til arrangementet på vores bar og café Kolme, der ligger lige ved siden af Bremen Teater. Vi serverer lækre tapas, små retter, vin, cocktails og øl i hyggelige og stemningsfulde omgivelser i timerne op til arrangementet.

Tapas skal forudbestilles senest samme dag som arrangementet kl. 12 via Dinnerbooking.

Vi serverer to forskellige slags tapas af gode råvarer som chorizo, gode oste, artiskokcreme m.m. og små retter som sardiner, cremet burrata og surdejsbrød med olivenolie. Se vores menu her.