Arrangementet er afholdt

Tobias Hamann

Hamanns Hypnoseshow 2018

Tobias Hamann kommer til Bremen Teater den 23. august med sit hypnoseshow, hvor publikum får mulighed for at opleve en perlerække tankevækkende eksperimenter indenfor genren suggestion og hypnose.

Igennem morfaren, Ali Hamann, har Tobias levet og åndet i en verden af hypnose lige siden, han blev født. Nu, hvor Danmarks mest berømte hypnotisør har sagt farvel, bringer barnebarnet familiekundskaberne videre i sit helt eget imponerende show. Her guider han emnerne igennem hele følelsesregisteret: ked af det hed, vrede, glæde, griskhed, længsel – selvfølgelig på et niveau, hvor alle kan være med og blive klogere på sindets formåen. Der er garanti for uhæmmet latter og kærlige åbenbaringer!

Tobias Hamann er certificeret Master Hypnotisør ved en af USA’s mest anerkendte hypnoseskoler, Calvin Banyan Hypnosis Center, Los Angeles, CA samt klinisk hypnotisør ved Hypnosehuset Danmark, 2017.
 Igennem det meste af 2017 har Tobias arbejdet på en TV-dokumentar om morfaren og hypnotisøren Ali Hamann. Dokumentaren blev vist på TV i bedste sendeflade den 28. marts 2018 og processen har været medvirkende til, at Tobias nu har lavet sit eget hypnoseshow anno 2018.

I forsøget på at forstå sin morfar bedre, har Tobias ikke blot uddannet sig til henholdsvis Master Hypnotisør og Klinisk Hypnotisør, han har også vendt sin egen families fortid på vrangen. I forløbet har Tobias lavet flere testshows med hypnose og fået bekræftet, at han har de hypnotiske evner i blodet: han kan, ligesom sin morfar, hypnotisere folk og bringe dem dybt ned i det underbevidste sind.

Tobias skriver: 
”Jeg troede, jeg kendte Ali Hamann. Men hvordan skulle jeg kunne forstå min morfar, uden at have forsøgt mig med det show, han turnerede Danmark tyndt med i 50 år? Først da jeg går frem på scenen fra min plads i skyggen til mit livs første hypnoseshow, får jeg følelsen af at være Ali. Ingen af de tilstedeværende fra Danmarks Radio tror på mine evner, min redaktør beroliger mig med, at vi kan klippe os ud af den forestående fiasko. Men i stedet sker der noget uventet: jeg retter ryggen, som morfar ville gøre det, og træder ind på scenen med så stor en tro på mig selv, at de første lyde, der kommer ud af min mund, slet ikke er min egen klang, men min blodsbeslægtede læremesters.
… Kan jeg overhovedet stå imod magten og ansvaret, der følger med evnerne? Og kan man både elske og fordømme én og samme person?”

Varighed: 90 minutter (uden pause) + spørgsmål