20.04.2020
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 250 kr. (Eks. gebyr)

The Football Ramble (UK)

The Football Ramble den 20. april er desværre aflyst.
______________________________________________________________________

Den indflydelsesrige og underholdende britiske fodboldpodcast The Football Ramble kommer endelig til København med deres ekstravagante show med de bedste og mest morsomme øjeblikke fra det, som holdet bag podcasten kalder ”the footballing circus”. The Football Ramble er bl.a. kendt for deres skarpe analyser, previews og årslister, og med Champions League-semifinaler, afslutningen på Premier League og EM for døren, så er der nok at tage fat på, når de gæster Bremen Teater den 20. april.

The Football Ramble blev til i et køkken i 2007 og er skabt af vennerne Marcus Speller og Luke Moore. To år senere trak komiker Jim Campbell og Absolute Radio DJ Pete Donaldson også i The Football Ramble spillertrøjerne og podcasten gik nu fra at sende hver fjortende dag til ugentligt og gik hurtigt ind som nummer 1 på iTunes sports podcast listen. Podcasten er slået igennem som en oprigtig og forfriskende stemme i fodbold og siden starten etableret sig som et af de største uafhængige fodboldbrands i UK. The Football Ramble udkommer nu 2 gange om ugen, og med over 65 millioner downloads er The Football Ramble en af Englands mest lyttede sports-podcasts.

”The Ramble is the conversation you’d have with your friends about football. If your friends were witty, dysfunctional obsessives”
Kelly Cates, BBC Radio 5 Live

“The go-to podcast for the discerning fan”
David Jordan, The Times