05.04.2023
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 420 kr. (Inkl. gebyr)

The Elvis Concert

feat. original Elvis musicians Bob Lanning & Jim Murray

The Elvis Concert med de originale Elvis-musikere Bob Lanning og Jim Murray vender tilbage til Bremen Teater i København den 5. april 2023. 

John Lennon sagde engang: “Before Elvis there was nothing. Without him, there would have been no Beatles”.  For at markere mandens enorme indflydelse på hele rockkulturen, kan du nu opleve “ELVIS THE CONCERT” på Bremen Teater. Dét, som gør den bemærkelsesværdig er, at nogle af Presleys originale musikere er med, og ligesom dengang med kongen selv foran dem, fyrer de hans bedste musik af med lidenskab og autenticitet.

Det er noget af et scoop at BOB LANNING er med på trommerne. Tilbage i ’70 gav Presley nogle af sine bedste koncerter, i sin karriere. Bag ham, sad den 23 årige Bob Lanning på trommer, og det nærmest maniske sammenspil mellem Elvis, og resten af bandet, resulterede i en række af i alt 63 koncerter som i Las Vegas stadigvæk bliver omtalt som en næsten-religiøs oplevelse. Der blev indspillet en live-LP, “On Stage” (med bl.a. ”The Wonder Of You” og ”Polk Salad Annie”), og den kan med oprejst pande placere sig blandt de bedste live-plader nogensinde. Kongen var sandelig tilbage, og sammen med hans dynamiske rhythm-sektion var han uovervindelig. Og så forsvandt Bob Lanning pludselig. The groove was gone. Og Lanning blev væk i 45 år! Indtil hollænderen Arjan Deelen, produceren af dette show, efter en del research fandt ham igen. Og takket være en sund livsstil er Lanning i samme form, som i ’70, så for første gang nogensinde i København, kan du nu høre hans markante trommespil.

JIM MURRAY fra den legendariske vokal gruppe ”The Imperials” er også med i besætningen. Jim begyndte at arbejde sammen med Elvis da de indspillede klassikeren ”How Great Thou Art” (1966), som Presley vandt en Grammy for. Jim Murray var backing vokalist til mere end 200 koncerter i Las Vegas og på turné, og han kan også ses i koncert-filmen “Elvis – That’s The Way It Is” fra 1970. Jim var én af Elvis’ favorite gospelsangere, og efter koncerter sang de tit gospels sammen ved klaveret. Jim har ikke sunget i Danmark i 20 år, og han glæder sig til at synge Elvis’ hits og smukkeste gospels på Bremen Teater, samt fortælle historier om hans ven Elvis Presley.

Det er nogle store sko at fylde, når man skal stå foran disse musikalske sværvægtere, og give den gas som kongen selv. Men hvis der er nogen der kan, så er det den 38-årige DWIGHT ICENHOWER. I 2017 har han igen med stort forspring, vundet titlen “The World’s Best Elvis” i en konkurrence organiseret af Elvis’ familie. Dwights stemme lyder så meget som Elvis, at selv eksperterne har svært ved at høre forskellen. At opleve Dwight på scenen, sammen med dette unikke band (9 mand) er det tætteste man kan komme på Elvis i dag. Kom og hør, syng med og dans til Elvis’ store klassikere som “Suspicious Minds”, og “Devil In Disguise”. Vi kan love at det bliver en musikalsk oplevelse, ud over det sædvanlige.