03.09.2020
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 150 kr. (Eks. gebyr)

The Comedy Store

presents Paul Foot, Jenny Bede, Sara Barron, Dane Baptiste

Showet med The Comedy Store på Bremen Teater den 3. september bliver udskudt.

Sikkerheden for vores artister, fans, og personale er altid vores højeste prioritet og udskydelsen er planlagt i overensstemmelse hermed.

Vi har på nuværende tidspunkt ikke mulighed for at bekræfte en ny showdato. Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet, da denne vil være gyldig til den nye dato, som vi håber snart at have på plads.

Ticketmaster sender snarest muligt en mail ud til alle billetkøbere med mere information.

————————————————–
Den verdensberømte comedy club i London, The Comedy Store, præsenterer åbningsgallaen til Comedy Stop Copenhagen på Bremen Teater den 3. september.

Den verdensberømte comedy club i London, The Comedy Store, kan med glæde annoncere samarbejdet med Comedy Stop Copenhagen, hvor de vil bringe en ekstremt morsom åbningsgalla, spækket med nogle af de bedste internationale comedy-talenter, til København.

Med sine næsten 40 års erfaring i branchen som hovednavn indenfor comedy, er The Comedy Store blevet kendt for at være grobund for nye comedy-talenter og er stadig stedet hvor man kan opleve morgendagens stjerner i dag. Anerkendte navne som Eddie Izzard, John Bishop, Jimmy Carr, Rhod Gilbert og Sarah Millican har alle været forbi The Comedy Store.

Gå ikke glip af muligheden for at se de bedste internationale comedy-talenter I Danmark, når Paul Foot, Jenny Bede, Sara Barron og Dane Baptiste kommer til Bremen Teater som en del af The Comedy Store åbningsgallaen.