11.02.2023
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 230 kr. (Inkl. gebyr)

The Comedy Store

m. Laura Lexx (UK), Lily Phillips (UK), Geoff Norcott (UK)

The Comedy Store kommer til Bremen Teater den 12. november 2022, hvor de britiske komikere Laura Lexx, Lily Phillips og Geoff Norcott er på programmet.

The Comedy Store er beskrevet som fødestedet for stand-up comedy i Storbritannien og har været et springbræt og startskud for utallige komikeres karrierer; såsom Michael McIntyre, Eddie Izzard og Jimmy Carr. Nu kommer The Comedy Store til Bremen Teater i København, og det bliver en aften med ren, ufiltreret comedy fra den internationale comedy scene.

“Still the greatest and most influential comedy club on the planet.”Time Out

Laura Lexx
Laura Lexx er et af de stærkeste nye navne på den britiske comedy scene. Hun har medvirket i Live At The Apollo, Mock The Week, Sarah Millicans “Standard Issue”, Roast Battle og modtaget en række nomineringer ved Chortle Awards og Edinburgh Fringe med sin hyggelige og varme energi, kombineret med et glimt i øjet og skarpe humor.

Lily Phillips
Med et udsolgt run af shows til Edinburgh Fringe har Lily Phillips cementeret sin plads som en af de mest interessante nye komikere i UK. Hun var med i finalefeltet til BBC New Comedy Award i 2021, fik en andenplads til Leicester Square New Comedian of the Year 2019 og var blandt finalisterne ved Funny Women 2018. Derudover har hun også været med i en række TV-shows, såsom Comedy Central Live.

Geoff Norcott
Geoff Norcott er en unik stemme på den britiske comedy-scene. Han bevæger sig udenfor de typiske comedy-emner som politik og samfundsproblemer, og har i stedet fundet sin helt egen niche. Han har optrådt til Live at the Apollo, Mash Report, Mock the Week, Question Time og har senest optrådt for udsolgte sale til Edinburgh Fringe. Dertil har Geoff Norcott været skriver på shows som Have I Got News For You, Roast Battle, 8 Out Of 10 Cats, Frankie Boyle’s New World Order og The Sarah Millican Television Programme.

 Varm op til arrangementet på vores nye bar og café Kolme, der ligger lige ved siden af Bremen Teater. Vi serverer vin, cocktails, øl og snacks i hyggelige og stemningsfulde omgivelser i timerne op til showet. 

Der kan bestilles bord via www.kolmekbh.dk/bordreservation