12.11.2022
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 160 kr. (Eks. gebyr)

The Comedy Store

Oplev de klareste stjerner på den britiske stand-up scene, når Bremen Teater danner ramme om fire kommende Comedy Store shows.

The Comedy Store er beskrevet som fødestedet for alternativ comedy i Storbritannien og har været et springbræt og startskud for utallige stand-up stjerneres karriere så som Michael McIntyre, Eddie Izzard og Jimmy Carr, der alle optræder på de verdensberømte scener.

Storbritanniens mest kendte comedy brand kommer nu til Europa og bringer fantastiske shows til byer rundt om på kontinentet, og præsenterer de klareste stjerner på den britiske stand-up scene.

Bremen Teater har den store fornøjelse at lægge scene til de fire programsatte shows, med det første der finder sted lørdag 13. november 2021. Arrangementets line-up annonceres cirka en måneds tid før. Det bliver en aften med ren, ufiltreret comedy fra storbritaniens allerbedste.

“Still the greatest and most influential comedy club on the planet.” Time Out

Husk du allerede fredag den 3. og lørdag 4. september kan opleve noget af det bedste britiske stand-up comedy på henholdsvis Hotel Cecil og Bremen Teater under Comedy festivalen Comedy Stop Copenhagen.

Torsdag 2. september vil der være åbningsgalla på Bremen Teater med Chris Turner, Kemah Bob, Bobby Mair, Sara Barron – Læs mere på comedystopcopenhagen.dk.