12.11.2022
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 195 kr. (Inkl. gebyr)

The Comedy Store

Med Sarah Keyworth, Emmanuel Sonubis & Funmbi Omotayos

The Comedy Store kommer til Bremen Teater den 12. november 2022 med komikere Sarah Keyworth, Emmanuel Sonubis og Funmbi Omotayos med vært Conrad Molden. 

The Comedy Store er beskrevet som fødestedet for stand-up comedy i Storbritannien og har været et springbræt og startskud for utallige komikeres karriere så som Michael McIntyre, Eddie Izzard og Jimmy Carr. Nu kommer The Comedy Store til Bremen Teater i København, og det bliver en aften med ren, ufiltreret comedy fra den internationale comedy scene.

“Still the greatest and most influential comedy club on the planet.”Time Out

Med vært Conrad Molden

Lineup

Sarah Keyworth
Sarah Keyworth er en prisvindende stand-up komiker og forfatter. Siden hun første gang optrådte med stand-up på universitetet, er Sarah hurtigt blevet en af ​​britisk comedys lyseste nye talenter. Hun har bl.a. optrådt på BBC2’s Live At The Apollo og Mock The Week, Comedy Central UK’s Roast Battle og ITV2’s Stand Up Sketch Show.

Emmanuel Sonubis
London-baserede Emmanuel Sonubis karriere i comedy startede for kun et par år siden og han fik sig hurtigt et ry som “one to watch”. Han er en favorit på live-comedy scene og er blevet en af ​​de mest eftertragtede komikere på den britiske comedy scene.

Funmbi Omotayos
Funmbi Omotayos sympatiske stil vandt ham prisen for Best Newcomer ved Black Entertainment Comedy Awards. Historier og anekdoter i et blidt tempo bliver leveret med varme og tryghed fra det nye stand-up talent.