Arrangementet er afholdt

Sussi la Cour

Fra Sussi til Katja K.

Iværksætter, skuespiller, klummeskribent og erotisk kunstner Sussi la Cour kommer til Bremen Teater den 21. marts i selskab med Sanne Fahnøe, debatredaktør på B.T. og tidligere politisk redaktør på Søndagsavisen, hvor de ser på både højde- og lavpunkter i Sussi la Cours liv, der med sin spændende og frie tilværelse allerede har oplevet langt mere end de fleste.

Stort set alle i Danmark og ikke mindst en god bid af verden kender Sussi la Cour – dog ikke under hendes eget navn, men som hendes alter ego Katja Kean; Danmarks største pornostjerne nogensinde. Siden hun sent i tyverne sprang ud som model i den mere hårde ende af skalaen, har Sussi la Cours dagligdag været en rutsjetur i livets cyklus. Efter tiden som stjerne i Syndens By, blev hun allemandseje som den snusfornuftige receptionist Lisa i den populære danske sit-com ”Langt Fra Las Vegas” sammen med Casper Christensen, Frank Hvam, Lars Hjortshøj, Iben Hjejle, Klaus Bondam og Sofie Stougaard. Hendes næste træk var undertøjsfirmaet ”Katja K Under-wear”, en Master i Oplevelsesledelse på RUC og er også en højt skattet klummeskribent hos Ekstra Bladet hver lørdag.

Nu får du for første gang hele historien om hendes liv fra dengang og frem i dag, fortalt af Sussi la Cour selv i en uformel samtale med den kendte debatredaktør Sanne Fahnøe. Hun kendes især fra hendes daglige livesending på B.T. og som moderator på Folkemødet på Bornholm. Dertil er hun tidligere vært på Radio 24Syv og ikke mindst politisk redaktør på Søndagsavisen. Det bliver således en spændende snak mellem to retorisk såvel som psykisk stærke kvinder.