29.01.2022
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 250 kr. (Inkl. gebyr)

Steppeulven 2022

M. Fraads, Møl, Clarissa Connelly m.fl.

Efteråret er over os. Det er tid til at rykke tættere sammen (hvis man er vaccineret), finde et blødt tæppe frem, tænde et stearinlys, og… gå amok i en vild blodrus over, hvem der har lavet årets bedste musik i 2021.

Den gode musik skal selvfølgelig fejres, selv om den har trange kår under en pandemi. Og det bliver den til Steppeulven 2022, når de danske musikkritikere uddeler deres egen pris. Det sker lørdag den 29. januar 2022 kl. 20 på Bremen Teater i København. Årets vært er Rune Hedeman.

Til prisfesten kan man som altid opleve en spraglet vifte af dansk livemusik. I år får vi flot besøg af formskifterne i Fraads, metalbandet Møl samt vinderen af dette års Nordic Music Prize, Clarissa Connelly. Flere navne følger senere.

Steppeulven gennemføres i samarbejde med Bremen Teater, og igen i år retter vi en varm tak til vores hovedsponsor Royal Beer, som vi fortsætter det gode samarbejde med omkring prisfesten. Steppeulven sponsoreres også igen i år af The Orchard, og vi kunne ikke holde festen uden uvurderlig hjælp fra Roskilde Festival, KODA og DAF.