27.06.2021
Kl 17:00
Dørene åbner kl 16:00

Steppeulven 2021

m. Baby In Vain, Brimheim, EYES, Goss, SULKA og Søn

Steppeulven bliver til en sommerfest 

Kan du huske 2020? Det kan vi heller ikke.

Men vi husker musikken. Joyces hvirvelvind af en debutplade. Gangers kakofoniske popmusik. Tessas lyriske springskaller.  Og vi holder stædigt fast i, at den musik fortjener en fejring. Også selv om det betyder, at vi atter engang må rykke datoen for uddelingen af Steppeulven 2021.

Det er således en fornøjelse offentliggøre, at årets prisfest finder sted søndag den 27. juni 2021 kl. 17 på Bremen Teater i København.

Det hele bliver lidt anderledes denne gang, hvor ulven bliver en matinéforestilling. Værterne er igen i år Tilde Bang-Kristensen og Rune Hedeman.

Til prisfesten kan man som altid opleve en solid vifte af dansk musik. Årets lineup tæller således følgende opturssekstet:

Baby in Vain
Brimheim
EYES, Goss
SULKA
Søn

Steppeulven gennemføres i samarbejde med Bremen Teater, og igen i år retter vi en varm tak til vores hovedsponsor Royal Unibrew, som vi fortsætter det gode samarbejde med omkring prisfesten. Steppeulven sponsoreres også igen i år af The Orchard.

Som det vakse øje nok har fanget, er Steppeulvens fokus i årets line-up særligt rettet mod det vækstlag, der har været særlig hårdt ramt af 2020s mange aflyste koncerter og manglende muligheder for at komme ud og møde et publikum på et spillested eller festival. Den særlige fokus på vækstlaget er i god tråd med Steppeulven 2021’s vigtige bidragsydere Roskilde Festival, KODA og DAF, og deres stærke arbejde for at sikre talentudvikling og kunstnerisk bæredygtighed i det danske musiklandskab.