Arrangementet er afholdt

Søs Fenger kvartet

m. X-mas strings (kl. 19)

I henhold til Statsministeriets anvisninger er Bremen Teater lukket fra onsdag den 9. december 2020 og til minimum den 4. januar 2021.
Vi forsøger at flytte alle de berørte arrangementer til en ny dato og melder ud omkring de enkelte arrangementer, når vi ved mere. Har du billet til et af vores arrangementer i den nævnte periode, vil du blive kontaktet direkte på mail hurtigst muligt. Vi beder om jeres forståelse og tålmodighed, da vi ikke kan besvare alle spørgsmål nu og her.
Vi informerer løbende via vores hjemmeside og Facebookside.

————————–
Søs Fenger kommer til Bremen Teater den 10. december, hvor hun i selskab med sin kvartet og Copenhagen X-mas strings markerer starten på den dejlige og hyggelige juletid med en akustik og intim koncert.

Søs Fengers julekoncert tager dig med rundt om træet og ind ad vinduerne hos alle os, der hygger med varme drikke og en duft gran i december. Oplev Søs helt tæt på synge julesange og salmer som “Have Yourself a Merry Little Christmas”, “En rose så jeg skyde”, “Dejlig er jorden” og egne sange “Sidste time”, “Inderst Inde”, “Holder øje med dig”, m.fl. – alt sammen spundet sammen med Søs´ egne tanker og anekdokter om julen, traditioner, kærlighed, savn, afsavn og glæde.