01.07.2023
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 245 kr. (Inkl. gebyr)

SNORRE KIRK EUROPEAN QUARTET

Den anerkendte jazzkvartet Snorre Kirk European Quartet spiller sin eneste koncert under Copenhagen Jazz Festival 2023 på Bremen Teater den 1. juli.

Med et stjernespækket orkester bestående af personlige og karakteristiske solister, og med et højst originalt repertoire hvor spilleglæde, nærvær og ikke mindst swing er i højsædet, har trommeslageren og komponisten Snorre Kirk på rekordtid formået at gøre sit orkester til et af de mest efterspurgte i både ind- og udland, med syv anmelderoste album i bagagen og optrædener på verdens førende jazzfestivaler.

Solidt forankret i traditionen, men med blikket fast rettet mod fremtiden, er dette et stærkt bud på hvordan den klassiske jazz kan lyde i 2023 – tidløs musik, der aldrig går af mode, og musik der altid mødes af det samme glade brøl fra publikum, uanset hvor i verden orkesteret befinder sig.

Med denne internationale kvartet træder Snorre Kirk ind i en ny og spændende fase som kapelmester. Den italiensk-amerikanske altsaxofonist og klarinettist Giacomo Smith har i en årrække haft base i London, hvor han har gjort sig bemærket som en af de markante skikkelser på den Britiske jazzscene, både som primus motor i det succesfulde orkester Kansas Smitty’s, samt som solist med alt og alle fra Jamie Cullum til Wynton Marsalis.

Fra det samme kreative miljø i den britiske hovedstad finder vi også pianisten Joe Webb, der med sit yderst virtuose spil og historiske overblik betragtes som værende en af Englands helt store fremadstormende klaverstjerner.

I forlængelse af en turné for udsolgte huse til årets Vinterjazz-festival, kommer kvartetten nu for første gang til Copenhagen Jazz Festival denne sommer.

LINEUP
– GIACOMO SMITH (AS, CL) | JOE WEBB (P) | ANDERS FJELDSTED (B) | SNORRE KIRK (DR) –