Arrangementet er afholdt

Sindhu Vee (UK/IN)

Sandhog

I henhold til myndighedernes retningslinjer er det desværre ikke muligt at afholde showet med Sindhu Vee den 18. april, men det er lykkedes at finde en ny dato til showet, så Sindhu Vee nu kommer til Bremen Teater den 30. januar 2022. Billetter købt til de oprindelige datoer er også gyldige til det nye show den 30. januar 2022.

———————–
Den britiske / indiske komiker Sindhu Vee, der har medvirket i ”Live At The Apollo”, ”Mock the Week”, ”QI” og vundet prisen som “Best Newcomer” på Edinburgh Fringe, kommer til Bremen Teater i København med sit nye engelsksprogede show “Sandhog” den 18. april.

Da prisen som ”Best Newcomer” blev uddelt i 2018 på den store, anerkendte comedy-festival Edinburgh Festival Fringe, hjemtog den indiske komiker, forfatter og skuespiller Sindhu Vee den prestigefulde pris.

Vee er bosat i England, hvor hun de seneste år har slået sit navn fast, bl.a. som medvirkende i populære tv-shows som “Live At The Apollo” (BBC), “Mock The Week” (BBC), “The Tez O’Clock Show” (Channel 4), “QI” (BBC) og comedy-podcasten ”The Guilty Feminist Podcast”.