Arrangementet er afholdt

Simon Talbot

Optur

Det er desværre ikke muligt at afholde showet med Simon Talbot den 9. april 2022, men det er lykkedes at finde en ny dato til showet, så Simon Talbot nu kommer til Bremen Teater den 23. juni 2022. Billetter købt til den oprindelige dato er også gyldige til det nye show den 23. juni 2022.
————————————-
Simon Talbot er klar til at give hele Danmark Optur med sit nye show på Bremen Teater.

Træt af nedtur? Gør dig klar til at få en kæmpe optur med Simon Talbot, der er tilbage på modersmålet med sit nye show “Optur”. Året 2020 kan efterhånden skrives ind i historiebøgerne som en af de seneste årtiers største nedture. Det vil komikeren Simon Talbot gøre op med i et helt nyt standup show – danskerne trænger nemlig til en gevaldig Optur. Med det nye show skal der grines og være god stemning igen, hvor Talbot i vanlig stil får forvandlet tematikker fra eget liv, såsom hårtab, sociale medier, katte, gaming, næsehår, danske love, kontrasten i opvæksten med en Jehovas Vidner mor og irsk gadedrengs far, livet som gift mand, kvinders alt for varme bade, og meget meget mere, til jokes, vi alle sammen kan grine af. For Simon har det seneste år haft stressreaktioner, brugt for meget tid på sociale medier, set (alt) for meget Tiger King og erhvervet sig en sukkerafhængighed, hvilket han omdanner til et helt nyt dansksproget comedyshow.

“Jeg vil have folk skal have den største Opturs-aften. Min fornemmeste opgave er at skabe så fed livestemning, som jeg overhovedet kan. Alle folk skal kunne komme ind, nyde aftenen, få ondt i maven af grin og få et smil i hele fjæset. Måske endda tage ud og feste til senere end kl. 22 efter showet… Det bliver SÅ Optur. Bare det at have det i kalenderen, og se frem til det, er alt. Jeg glæder mig allerede helt vildt. Det er begrænset, hvor mange gange man kan gense Tiger King!”
– Simon Talbot

Forvent glade aftener med mavekrampende grin og Simons karismatiske energi, når han indtager Bremen Teater med sit nye show “Optur” til næste år.

Simon Talbot er en af Danmarks helt store comedy-darlings, hvor han med sin entusiasme og sprudlende fortællerglæde gang på gang har leveret solid underholdning til folket, bl.a. med sine onemanshows: Damp(2011), Talle Alene i Verden(2014), Mr. Copenhagen(2016), Make Denmark Great Again(2018), som rekordmange danskere købte billet til, og senest han første engelsksprogede turné Danish Invasion(2020). Han har haft sit eget Sketch Show på nationalt TV og har over 1.000.000 visninger på YouTube alene på hans engelsksprogede sæt på The Russell Howard Hour.