Arrangementet er afholdt

Simon Jul

Så langt, så godt - 25 års ustyrligheder (kl. 21)

Simon Jul kommer til Bremen Teater i maj, hvor han åbner livets dagbog – helt uden grænser – til en uforudsigelig, gakket og morsom aften om Banjos Likørstue, Mujaffa-spillet, Det Røde Kapel, Malk De Koijn, Suspekt, Michelin restauranter, Radio24Syv – og så lidt om det også at blive slagter.

Simon Jul har gennem 25 år været en institution i den danske underholdningsbranche, og det deler han nu ud af for første gang. Ingen har så stor en bagage som Simon Jul, og en aften i hans selskab bliver med eftertænksomhed, gråd, lummerhed og måske hulkende grin… Og som om det ikke var nok, så har Simon også guitaren med. Alt i alt en aften hvor Simon Jul åbner livets dagbog helt uden grænser. Alle følelsesregistre vil blive berørt. Det er ikke standup, det er ikke foredrag, det er ikke teater, men det er Simon Jul som formidler om Simon Jul, som kun Simon Jul kan.

 Varm op til arrangementet på vores nye bar og café Kolme, der ligger lige ved siden af Bremen Teater. Vi serverer vin, cocktails, øl og snacks i hyggelige og stemningsfulde omgivelser i timerne op til showet. 

Der kan bestilles bord via www.kolmekbh.dk/bordreservation