Arrangementet er afholdt

Silas Bjerregaard

(kl. 21)

I forbindelse med myndighedernes retningslinjer er det desværre ikke muligt at afholde koncerten med Silas Bjerregaard den 19. februar 2021, men det er lykkedes at flytte koncerten til den 6. juni 2021. Billetter købt til den oprindelige dato er også gyldige til koncerten den 6. juni 2021.

————————–
Silas Bjerregaard giver eksklusiv koncert på Bremen Teater den 19. februar 2021 med både helt nyt materiale, egne numre på dansk og sange fra Turboweekend-tiden.

Én af Danmarks største stemmer og bedste fortolkere, Silas Bjerregaard, spiller 4 eksklusive koncerter til februar 2021 med fokus på nærværet og fortællingen. Den tidligere forsanger i det anmelderroste band Turboweekend udsendte i februar sin første ep i eget navn, med titlen ”Skygger for solen”, som Gaffa kaldte en “Solid debut”, og fornyeligt imponerede han i DR-programmet ”Sommertogtet” med sin smukke sang ”Du må ikke gå’ (oversat fra Jacques Brels uforglemmelige ballade ”Ne Me Quitte Pas”), som også vil kunne høres til koncerterne i februar. Udover sine egne numre på dansk, inkl. helt nyt materiale, medtager Silas også sine mest populære fortolkninger fra ”Toppen af poppen” og selvfølgelig nogle af de bedste sange fra Turboweekends arkiv.