Arrangementet er afholdt

Sarah Millican (UK)

Control Enthusiast

Med en udsolgt tour i sit britiske hjemland i bagagen, drager Sarah Millican for første gang på tour i Europa næste år – som blandt andet bringer hende forbi Bremen Teater i København den 12. marts.

Det er direkte, sjovt og beskidt uden undskyldninger. Den prisvindende komiker og forfatter Sarah Millican kommer endelig til Europa næste år – og med et helt nyt show på sin The Control Enthusiast tour.

De danske fans kan allerede nu begynde at knokle med mavebøjningerne og komme i form til latterkramperne, når Millican til marts tager sit publikum omkring raseri i trafikken, redningsmænd, slippe en vind i hospitalstøj, hvad der sker i prøverummet i en lingeributik, hvordan man lige kommer op med et kompliment – og ikke mindst tips til køb af knickers og hvordan man egentlig snakker med butikspersonale.

“The comic laureate of unglamorous-but-glorious womanhood” – The Guardian
“This is why she is one of the most successful comedians in the country” – The Times

Med sin The Control Enthusiast tour markerer Sarah Millican sine 10 år som en ledende stjerne på den britiske comedy-scene. Touren er hendes femte, som sælger ud i hjemlandet. Sidste år udgav Sarah Millican sin første bog How To Be Champion, som blev en bestseller. Udover at få folk til at grine, og begå sig som forfatter, har hun også været vært på sit BAFTA-nominerede og kritikerroste BBC2 show The Sarah Millican Television Programme – og hun er ligeledes et kendt ansigt på primetime shows som QI, Live at the Apollo og The Royal Variety Performance.

The Control Enthusiast tour drager endelig mod Europa til marts næste år og besøger blot syv byer, hvoraf den ene er Købehavn – og publikum kan allerede nu begynde at glæde sig til at opleve en af England mest succesfulde komikere i aktion.