21.08.2023
Kl 19:00
Dørene åbner kl 18:00
Pris: 290 kr. (Inkl. gebyr)

René Dahl Andersen

Hærdet

Han var en af Politiets Wonder Boys! Dygtig, anerkendt og respekteret – og specielt udvalgt til uddannelse hos FBI. Alt var godt, indtil én forkert beslutning ændrede alt…

Tidligere narkobetjent og undercoveragent for PET, René Dahl Andersen, har skrevet sin egen historie. Han har levet et liv på kanten af et samfund, de færreste forestiller sig findes. Han var betjent på Vesterbro i mere end 20 år og færdes hjemmevant blandt pushere, narkomaner og kriminelle meddelere. I 2006 blev han udvalgt til FBI’s undercoveruddannelse og arbejdede i en årrække som agent i Europa. Han var dygtig, resultatorienteret og risikovillig og arbejdede på af retspleje- og straffeloven. Han gik til grænsen. Og over den.

I 2018 blev han fyret fra sit job, fordi han begik en fatal fejl. I 2021 udgav han bestselleren ’Hærdet’ – en fortælling om livet som narkobetjent i mørke københavnergader, lyse sommeraftener i patruljebilen med kollegaer, der blev til venner, de døde og alt det, der lever videre. René er betjent i hjertet. I ’Hærdet’ fortæller han næsten hele historien om en virkelighed, hvor moralen til tider flød sammen med hverdagspragmatisme, når hærdede betjente gik på gaden for at stille de kriminelle til ansvar for deres handlinger. Historien er rå, skræmmende og sand; den handler om gode mennesker, der tager vilde valg og sommetider glemmer, hvem de egentlig er. 

 


 

SPIS PÅ KOLME INDEN ARRANGEMENTET

Varm op til arrangementet på vores bar og café Kolme, der ligger lige ved siden af Bremen Teater. Vi serverer lækre tapas, små retter, vin, cocktails og øl i hyggelige og stemningsfulde omgivelser i timerne op til arrangementet.

Tapas skal forudbestilles senest samme dag som arrangementet kl. 12 via Dinnerbooking.

Vi serverer to forskellige slags tapas af gode råvarer som chorizo, gode oste, artiskokcreme m.m. og små retter som sardiner, cremet burrata og surdejsbrød med olivenolie. Se vores menu her.