29.06.2023
Kl 19:00
Dørene åbner kl 18:00

Psykisk Sjov

Den 29. juni indtager 14 af landets bedste komikere scenen i den gode sags tjeneste, når Psykisk Sjov afholdes på Bremen Teater med Thomas Warberg, Thomas Hartmann, Victor Lander, Dan Andersen, Anne Bakland, Mikkel Rask, Audrey Castañeda, Nikolaj Wulff, Phillip Devantier, Peter Werner, Louise Brink, Jakob Svendsen, Mortenn Christiansen, Simon Væver og Steen ‘Nalle’.

Alle optrædende stiller gratis op, og overskuddet af billetsalget går til Psykiatrifonden og deres vigtige arbejde. Aftenens arrangør og vært hedder Oliver Ljunggren. Han er selv komiker og psykisk syg, og bruger blandt andet stand-up comedy som et redskab til at bryde tabuet om psykisk sygdom.

De 14 komikere har valgt at stille op og bidrage til showet af én årsag: overskuddet af billetsalget går til Psykiatrifonden og deres vigtige arbejde.Showet vil indeholde stand-up med mange forskellige emner, og selvom overskuddet går til Psykiatrifonden, så er emnet frit – du vil derfor opleve hver enkelt komiker i deres es.

Køb en billet og vær med til at støtte den gode sag. Vær med til at bryde et tabu om psykiske sygdomme, og få en aften du aldrig glemmer.

 Varm op til arrangementet på vores nye bar og café Kolme, der ligger lige ved siden af Bremen Teater. Vi serverer vin, cocktails, øl og snacks i hyggelige og stemningsfulde omgivelser i timerne op til showet. 

Der kan bestilles bord via www.kolmekbh.dk/bordreservation