28.06.2022
Kl 19:00
Dørene åbner kl 18:00

Psykisk Sjov

STAND-UP-SHOW MED ET GODT FORMÅL

Oplev et fantastisk underholdende stand-up show med nogle af landets sjoveste komikere. De er dygtige, sjove OG så står de alle på Bremen Teater tirsdag d. 28. juni.

De 14 personligheder der stiller gratis op og underholder i showet “PSYKISK SJOV” er Thomas Warberg, Thomas Hartmann, Dan Andersen, Brian Mørk, Audrey Castañeda, Nikolaj Wulff, Mikkel Rask, Phillip Devantier, Simon Væver, Peter Werner, Jakob Svendsen, Frederik Rosgaard, Mads de Krak & Mortenn.

Grunden til at disse oplevelsesværdige komikere har valgt at stille op, og bidrage til showet, er simpel; overskuddet af billetsalget går til Psykiatrifonden og deres vigtige arbejde.

Showet vil indeholde stand-up med mange forskellige emner, og selvom overskuddet går til Psykiatrifonden, så er emnet frit – du vil derfor opleve hver enkelte komiker i deres es.

Køb en billet og vær med til at støtte den gode sag. Vær med til at bryde et tabu om psykiske sygdomme, og få en aften du aldrig glemmer.

Aftenens arrangør og vært hedder Oliver Ljunggren. Han er selv komiker og psykisk syg, og bruger blandt andet stand-up comedy som et redskab til at bryde tabuet om psykisk sygdom.

Der tages forbehold for ændringer af de deltagende komikere.