04.11.2023
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 270 kr. (Inkl. gebyr)

Pladderhumorister

– fejrer Flemming Jensen 75 år

Pladderhumoristerne Flemming Jensen, Sebastian Dorset, Michael Schøt og Omar Marzouk kommer til Bremen Teater med en allersidste specialforestilling den 4. november. 

Flemming Jensen er vokset op i revyen – han har været Årets Revykunstner/Årets Dirch – Årets Æreskunstner og 2 gange Årets revyforfatter – ud over alle romanerne og skuespillene, men alt det er det lykkedes de ufatteligt meget yngre venner Sebastian Dorset, Michael Schøt og Omar Marzouk at få alle til at glemme når de står sammen på scenen i Pladderhumorister.

Formmæssigt er der ikke meget at prale af – vi er langt fra show- og musicalgenren, og publikums muligheder for at klappe i takt er stærkt begrænsede. Koreografi og skønsang hører ikke til spids-kompetencerne – hvilket kun lader én ingrediens tilbage: Indhold. Dér har de til gengæld næsten banen for sig selv.

Efter den afsluttende sidste sæson på det gode cabaret-skib LIVA i Nyhavn –spiller de nu en aller-aller-aller sidste specialforestilling af PLADDERHUMORISTER. Og fejrer samtidig Flemmings 75 år, inden det er for sent. Flemming skal ha’ klar bane, nu hvor han endelig har alderen til at stille op som præsident i USA. Men for aller-aller-aller-aller sidste gang kan de ses på Bremen 4. november 2023 til Uigenkaldeligt Sidste Specialforestilling af PLADDERHUMORISTER.

________________________________________________________________________

SPIS PÅ KOLME INDEN ARRANGEMENTET

Varm op til arrangementet på vores bar og café Kolme, der ligger lige ved siden af Bremen Teater. Vi serverer lækre tapas, små retter, vin, cocktails og øl i hyggelige og stemningsfulde omgivelser i timerne op til arrangementet.

Tapas skal forudbestilles senest samme dag som arrangementet kl. 12 via Dinnerbooking.

Vi serverer to forskellige slags tapas af gode råvarer som chorizo, gode oste, artiskokcreme m.m. og små retter som sardiner, cremet burrata og surdejsbrød med olivenolie. Se vores menu her.