30.10.2023
Kl 18:00
Dørene åbner kl 17:30
Pris: 549 kr. (Inkl. gebyr)

Pia Callesen og Sara Maria Franch-Mærkedahl

Let Livet - Boglancering og premiere på nyt foredrag

Pia Callesen og Sara Maria Franch Mærkedal inviterer til boglancering af Let Livet og en helt eksklusiv premiere på deres nye foredrag på Bremen Teater.

Vi ruller den røde løber ud, byder på et glas bobler – og du får et signeret eksemplar af den nye bog inkluderet i billetprisen (1 bog pr. billet).

Vejen til at lettere og mere bekymringsfrit liv

I Let Livet følger man Sara Maria Franch-Mærkedahl på sin rejse mod at overkomme livslang angst gennem et metakognitivt terapiforløb hos psykolog Pia Callesen.

Gennem halvdelen af sit liv har Sara Maria Franch-Mærkedahl kæmpet med angst – angst for sygdom, for død, for at flyve og for selve angsten. Hun har insisteret på ikke at lade angsten vinde og levet stærkt og spændende, men sideløbende har hun brugt ufattelige mængder tid og energi på at bekymre sig og ligge vågen med tankemylder.

Til kamp mod angsten

I 2022 beslutter Sara Maria, at hun ikke vil kæmpe mere. Hun vil af med angsten, der ligger som en tung dyne over hendes livskvalitet, så hun kan få et lettere liv.

I Let Livet følger vi Sara Maria Franch-Mærkedahl gennem et metakognitivt terapiforløb hos psykolog Pia Callesen. Ærligt og åbent inviterer hun læserne med på rejsen af opture og nedture, bekymringer og glæder i sin kamp mod en af de mest udbredte psykiske lidelser i Danmark.

Bemærk, at billetprisen er inklusiv 1 glas bobler samt 1 stk. signeret bog (værdi 270 kr.) pr. billet. Bogen udleveres på dagen for arrangementet.

Om:

Pia Callesen:

Er uddannet psykolog fra University of Wales, Bangor og Københavns Universitet med videreuddannelse i kognitiv og metakognitiv terapi. Pia Callesen er klinikchef og indehaver af CEKTOS – Center for Metakognitiv Terapi. Derudover er hun formand for MCT-Institute Danish Branch og supervisor på den officielle MCT-Institute certificeringsuddannelse hos metodens ophavsmand Professor Adrian Wells og Professor Hans Nordahl.

Sara Maria Franch-Mærkedahl er TV- og Podcastvært, foredragsholder, forfatter, moderator, konferencier og arbejder i dag blandt andet med podcast produktion og pressearbejde for Arena. Tidligere har hun bl.a. været vejrvært på TV 2 og arbejdet som model. I 2014 vandt hun Vild med dans sammen med dansepartneren Silas Holst.

PROGRAM:
17.30 Dørene åbner
18.00 Bobler, udlevering af bog og Meet&Greet med Pia Callesen & Sara Maria Franch Mærkedal
19:00 Foredraget 1. del – Let Livet
20.00 Pause – Mulighed for bogsignering
20:20 Foredraget 2. del – Let Livet
21.00 Mulighed for bogsignering
22:00 Tak for i aften

___________________________________________________________________________

SPIS PÅ KOLME INDEN ARRANGEMENTET

Varm op til arrangementet på vores bar og café Kolme, der ligger lige ved siden af Bremen Teater. Vi serverer lækre tapas, små retter, vin, cocktails og øl i hyggelige og stemningsfulde omgivelser i timerne op til arrangementet.

Tapas skal forudbestilles senest samme dag som arrangementet kl. 12 via Dinnerbooking.

Vi serverer to forskellige slags tapas af gode råvarer som chorizo, gode oste, artiskokcreme m.m. og små retter som sardiner, cremet burrata og surdejsbrød med olivenolie. Se vores menu her.