Arrangementet er afholdt

Peter Sommer

Alene Med Palle I Verden

Til efteråret vender Peter Sommer tilbage til Bremen Teater. En af landets dygtigste sangskrivere og en helt særlig ven af huset, vil en søndag i september glæde publikum med afdæmpede udgaver af sange fra det imponerende bagkatalog og fortælle historier fra en lang musikkarriere.

Tilbage i 2018 fik Peter Sommer idéen om, at hans sange skulle synges og fortælles på helt nye måder. Helt simpelt med den skarpe lyrik i front, hvilket publikum på Bremen Teater fik at opleve samme efterår i en nærværende og mindeværdig koncert, da Sommer med orgelkongen Palle Hjort modtog stående ovationer fra den udsolgte sal. Nu drager Peter Sommer og Palle Hjorth igen ud på landets spillesteder, som atter bringer dem forbi Bremen Teater.

Det seneste år har de to indspillet et album med nye nedtonede versioner af Peter Sommers vigtigste sange fra de seneste 6 albums. Peter Sommer udtaler:
“Afsted det går og fremad mod alt det efterår. Til den tid skal vi meget formentligt ud og spille koncerter på relativ normal vis. Lad det blive godt gammeldags fantastisk! Palle Hjorth og jeg har i den stille periode indspillet et album med de her nedtonede og fuldblå versioner af sange fra mine sidste 6 plader. Så vi kommer hele kataloget igennem. Nu skal der fandme luft under de så længe stækkede vinger! Vi ses – hvor vildt det end måtte lyde.”