04.09.2020
Kl 19:00
Dørene åbner kl 18:00
Pris: 150 kr. (Eks. gebyr)

Paul Foot (UK)

Comedy Stop Copenhagen

Showet med Paul Foot på Bremen Teater den 4. september bliver udskudt.

Sikkerheden for vores artister, fans, og personale er altid vores højeste prioritet og udskydelsen er planlagt i overensstemmelse hermed.

Vi har på nuværende tidspunkt ikke mulighed for at bekræfte en ny showdato. Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet, da denne vil være gyldig til den nye dato, som vi håber snart at have på plads.

Ticketmaster sender snarest muligt en mail ud til alle billetkøbere med mere information.

————————————————–
Som en del af Comedy Stop Copenhagen kommer den award-vindende komiker Paul Foot til Bremen Teater den 4. september.

Paul Foot har været med i utallige TV- og radioprogrammer, bl.a. “8 Out of 10 Cats Does Countdown” på Channel 4, ABC Australiens “Melbourne Gala”, “Breaking The News” på BBC Radio Scotland og “Dave News” for Dave til 2019 Edinburgh Fringe. I 2019 leverede han også en banebrydende debut på Glastonbury og var med på comedy-delen af plakaten på mange af sommerens mest prestigefyldte festivaler.

Videoer fra Paul Foots populære optrædener i ”Never Mind The Buzzcocks” har nået mere end en million visninger på YouTube. Desuden har han vundet en BBC New Comedy Award og Daily Telegraph Open Mic. Han har været nomineret to gange til en Barry Award ved The Melbourne Comedy Festival og har været udvalgt som Best of The Fest International og Best International Act ved Sydney og Perths comedy festivaler. Til september kan han opleves på dansk jord til Comedy Stop Copenhagen.