Arrangementet er afholdt

OS MOD JER 2023

m. RobinSamse, Lasse Vestergaard og Samrita Kaur

Efter to succesfulde turnéer vender Youtuberne RobinSamse og Lasse Vestergaard endelig tilbage med et nyt interaktivt game show til Bremen Teater! 

Publikums handlinger får direkte indflydelse: Men kan din by vinde imod os?

Trioen bestående af 29-årige Robin Madsen, 27-årige Samrita Kaur og 27-årige Lasse Vestergaard repræsenterer nogle af Danmarks mest populære YouTube-kanaler, der tilsammen har mere end 300 millioner videovisninger og 400.000 abonnenter. De har med deres charme, nørdede personligheder og højlydte grin underholdt et publikum med deres tusindvis af danske videoer i årevis.

Bølgerne gik højt i fortiden under de udsolgte shows, hvor tusindvis af ivrige fans dystede mod hinanden – men hvordan kommer det til at gå denne gang, når hele salen skal dyste DIREKTE imod de store Youtubere på scenen? Robin, Samrita og Lasse vil tilsammen bruge alt deres erfaring, humor og store energi kendt fra deres YouTube-kanaler, til at give publikum kamp til stregen med den helt nye, unikke forestilling i foråret 2023! Har DU hvad det kræver for at vinde imod RobinSamse og Lasse Vestergaard, når du skal samarbejde med DIN by i vores nye show?

Der kan kun være ÉN vinder, OS ELLER JER!

Kan I vinde over os, når vi afholder showet i din by i foråret 2023?”

 Varm op til arrangementet på vores nye bar og café Kolme, der ligger lige ved siden af Bremen Teater. Vi serverer vin, cocktails, øl og snacks i hyggelige og stemningsfulde omgivelser i timerne op til showet. 

Der kan bestilles bord via www.kolmekbh.dk/bordreservation