24.09.2021
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00

Nye Toner

Kuratorer: Ganger, Emil Stabil & Hun Solo

Nye Toner er tilbage på Bremen Teater den 24. september 2021 med kuratorer Ganger, Emil Stabil og Hun Solo.

De udvalgte upcoming artister/bands offentliggøres den 9. september.

“Nye Toner på Bremen Teater” har over en årrække – og gratis for publikum – præsenteret helt nye, danske kunstnere. Hver gang udpeges 3-4 kuratorer (alle etablerede danske musikere) som hver vælger 1 up coming band/artist, man ønsker at sætte fokus på. Hvert udvalgt band spiller en showcase på en god halv time og forud for deres optræden på scenen, interviewes (værter tæller: Simon Kmvamm, Anja Pil, Carsten Holm) kuratoren omkring vedkommendes valg. Man har siden starten i 2012 kunne opleve nogen af de allertidligste koncerter fra bl.a. MØ (Nye Toner #3), Folkeklubben (Nye Toner #5), Bisse (Nye Toner #10), Artigeardit (Nye Toner #17), Bremer/McCoy (Nye Toner #6).

Bag om Nye Toner
Visionen bag Nye Toner har været, at vi på den ene side ønsker at fremme den spirende talentmasse i det danske vækstlag, så ukendte bands og artister får en stærk eksponering for at udbrede kendskabet til deres musik for en bredere offentlighed og den danske musikbranche. På den anden side giver vi samtidig publikum mulighed for at komme med næsten helt ind i øvelokalet og opleve nye bands og artister på deres tidlige stadie. Alle optrædende er stærke bud på kommende navne, man vil se på festivaler og etablerede venues i Danmark i de kommende år.

Vores “track record” med de optrædende bands er ganske stærk; Således har 50% af de optrædende siden deres optræden på Nye Toner spillet på Roskilde Festivalen og hele +80% procent har spillet SPOT Festival efterfølgende. Med andre ord er Nye Toner det sted, hvor man vitterligt hører de bedste af de nye toner fra den danske musikunderskov.

Alle musikere honoreres efter gældende takster og får i Bremens rammer mulighed for at vise sig frem på allerbedste vis med professionel afviklet lyd, koncertlys, etc. for den danske musikbranche, der nysgerrigt møder op,

Arrangementet er gratis for publikum (der kan dog rekvireres billet gennem Ticketmaster) og med de sidste mange arrangementer oplevede vi, at samtlige billetter (800) er afsat på forhånd.

Vi har siden starten oplevet en bred opbakning fra de etablerede musikere til at agere kuratorer, og har bl.a. haft Suspekt, D:A:D, Pernille Rosendahl, Peter Sommer, Kira Skov, Søren Huss, Shaka Loveless, med mange flere, til at involvere sig, ligesom vi har en lang liste af kuratorer, der ønsker at deltage fremover. Fordi de ønsker at hjælpe artister på vej, ligesom de selv i starten af deres karrierer fik betydende skub fra kolleger.

Vært: Rune Hedeman