Arrangementet er afholdt

Nul Stjerner

Det Store Rejseshow med Jan Elhøj & Morten Kirckhoff (kl. 18)

Jan Elhøj & Morten Kirckhoff deler ud af røverhistorier fra de mest usædvanlige rejsedestinationer i verden, når de inviterer til ‘Nul Stjerner – Det store rejseshow’ på Bremen Teater. 

Under mottoet; ”Det værste udgangspunkt, rummer på de største oplevelser” har Jan og Morten rejst i mere end 50 lande, i jagten på de autentiske og mere ukendte sider af de lande de har besøgt

Til showet på Bremen Teater diskes der op med røverhistorier og du får muligheden for at komme en tur med i maskinrummet på seersuccesen ‘Nul Stjerner’. Og de modigste blandt publikum kan vinde “flotte præmier” i ‘Nul Stjerner’ quizzen eller få de helt store gastronomiske smagsoplevelser fra nogle af de steder Jan og Morten har besøgt. 

Showet er et humoristisk og lærerigt indblik i, hvordan man kan rejse ud i verden og blot lade sig guide af eventyrlyst, intuitionen og nysgerrighed. Jan og Morten tager dig langt væk fra charterturismens-håndklædereserverede-liggestole og klassiske turistfælder, hvor du kan nyde turen igennem hele følelsesregistret i de to værters gode selskab.

Rejser bliver aldrig det samme efter dette show.

Ikke anbefalet til børn under 4 år. 

Jan Elhøj har gennem snart 30 år, leveret satire på TV og i radioen. Fx i radioen på Radio 24/Syv, hvor han lavede programmet Bæltstedet med Simon Juul, og på TV, hvor han har lavet Banjos Likørstue, Zulu Bingo og Dumt og Farligt

Morten Kirckhoff er fotograf, og har rejst i mere end 100 lande og er medlem af Eventyrernes Klub. Han har tidligere lavet reklamer for store brands som LEGO og Nike.

Sammen har Morten & Jan udgivet seks bøger om deres rejser til forladte steder rundt omkring i verden. De mange rejser har også lagt fundamentet til deres seer succes ’Alt Forladt’ og ’Nul Stjerner’ på DR2.

 Varm op til arrangementet på vores nye bar og café Kolme, der ligger lige ved siden af Bremen Teater. Vi serverer vin, cocktails, øl og snacks i hyggelige og stemningsfulde omgivelser i timerne op til showet. 

Der kan bestilles bord via www.kolmekbh.dk/bordreservation