Arrangementet er afholdt

Niels Roos

Manden de kaldte Niarn 2

Showet med Niels Roos er flyttet til den 28. september. Billetter til den oprindelige dato er også gældende til det nye show den 28. september.

——————–——————–——————–——————–
Det bliver både humoristisk, hyggeligt og musikalsk, når Niels ”Niarn” Roos kommer til Bremen Teater den 9. maj med sit nye underholdningsshow “Manden de kaldte Niarn 2”.

Det nye show vil være fuld af musik og masser af sjove anekdoter og røverhistorier fra tiden som Danmarks største rapstjerne – men som også viser bagsiden af medaljen af et vanvittigt liv, når han hudløst ærligt tager publikum med på en tur ud i et massivt alkohol- og stofmisbrug og endda helt derud, hvor Niels så døden i øjnene.

Niels ”Niarn” Roos følger dermed op på succesen fra i vinter, når han på ny vil berette om livet som Niarn – for der er nemlig stadig masser af historier at fortælle og musikalske indslag at spille for alle dem, der vil med på endnu en rutschebanetur ud i et særpræget liv – fuld af fascinerende fortællinger, leveret som kun han kan det.

For Niels lægger bestemt ikke fingre imellem, når han hudløst ærligt og med et glimt i øjet fortæller om sin flamboyante fortid og lader nostalgien få frit løb. Historierne blandes med masser af musikalske flashbacks til Niarns storhedstid, når han igen spiller akustiske versioner fra bagkataloget og krydrer den musikalske potpourri med helt nye numre.

Hvis du kunne lide “Manden de kaldte Niarn”, så vil uden tvivl elske det nye show med den særligt opfindsomme titel “Manden de kaldte Niarn 2”.