04.07.2021
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 220 kr. (Eks. gebyr)

Mouritz/Hørslev Projektet

Mouritz/Hørslev Projektet kommer til Bremen Teater den 4. juli under Copenhagen Jazz Festival i anledning af udgivelsen af et spritnyt album – det første i 8 år. Koncerten bliver samtidig deres eneste koncert i København i år og de tager særlige gæster med.

Det unikke makkerpar Mads Mouritz og Lone Hørslev står for noget særligt i dansk musik. Siden de startede deres samarbejde på debuten ‘Så er det sagt’ i 2007 har de gang på gang sat nye standarder for, hvad man kan sige i en dansksproget popsang. Deres moderne viser ballancerer altid knivskarpt imellem det skrøbelige, det rå og det humoristiske. Hørslev og Mouritz har sammen skabt et multifacetteret popunivers med skarptskrevet lyrik og rørende melodier og igennem årene er der blevet opbygget et stort bagkatalog af sange som blandt andet ‘Jo mere jeg bliver din’, ‘Lille Krokodille’ og ‘Kom kom kom’. ‘Der er nu noget ganske særligt over duoen Mouritz/Hørslev. Det er vitterligt musik for sarte sjæle, vel at mærke den der særlige sarthed, som er foret med rustfrit stål og betrukket med bly.’, som musikkritiker Klaus Lynggaard har udtryk sig om denne duo.

Efter 8 års pause er Mouritz/Hørslev tilbage i det originale lineup med bassist og violinist Thomas Vang, guitarist Jacob Funch og trommeslager Mads Andersen – og Mouritz som guitarspillende troubadur og Hørslev som den reciterende digter. Desuden byder denne aften på Bremen Teater på særlige gæster, der har medvirket på det nye album Lykkelige Mennesker.

“Vi skriver nye sange om at være i verden, som den ser ud i dag, med skovbrande, forurening og overvågning. Men vi skriver samtidig om en verden, hvor kærligheden kan føles helende og magisk og hvor der også findes et håb og en tro på, at tingene kan blive bedre. Det er ikke enegentlig politisk plade, men hvert et ord er skrevet ud fra vores eget ståsted, som er præget af en stærk bekymring for verdens tilstand og fremtid.” – Lone Hørslev (2021)