14.06.2023
Kl 19:00
Dørene åbner kl 18:00

Morten Spiegelhauer

Bag om Operation X

Morten Spiegelhauer kommer til Bremen Teater i København, hvor han tager dig med bag kulisserne på det prisbelønnede og ikke mindst debatskabende TV-program Operation X. Foredraget kommer omkring programmets bedste historier, både de sjove og de chokerende, samt de største afsløringer – ikke mindst sagen om udbytteskat.

Programmet Jagten på vores milliarder afslørede nye bagmænd og et højst overraskende og tophemmeligt forlig mellem Skat og de udenlandske forretningsfolk, der har suget milliarder ud af den danske statskasse.

Som frontfigur på TV2-programmet har Morten Spiegelhauer gennem mere end 18 år gennemført flere hundrede konfrontationer med alt fra hundehandlere og hårde kriminelle til direktører og ministre. Hver gang har han måttet mobilisere sit personlige mod, og det har ikke været uden personlige konsekvenser. For Morten Spiegelhauer har ofte været nødt til at overskride sine egne personlige grænser i forbindelse med arbejdet på Operation X, hvor det også er gået ud over privatlivet. Han har skullet forholde sig til dødstrusler og har i en periode måttet gå under jorden med familien. Morten har arbejdet målrettet med sine personlige værdier og har måttet tage de mentale aspekter af sit arbejde alvorligt for at kunne fortsætte som vært på det afslørende TV-program og bevare sin arbejdsglæde.

Foto: Jesper Mauritzen TV2

 Varm op til arrangementet på vores nye bar og café Kolme, der ligger lige ved siden af Bremen Teater. Vi serverer vin, cocktails, øl og snacks i hyggelige og stemningsfulde omgivelser i timerne op til showet. 

Der kan bestilles bord via www.kolmekbh.dk/bordreservation