06.09.2024
Kl 20:30
Dørene åbner kl 19:30
Pris: 235 kr. (Inkl. gebyr)

Mo Gilligan (UK)

In The Moment World Tour 2024

Den britiske komiker Mo Gilligan, der er blevet kåret som “The Funniest Man in Britain” af The Times og som har vundet BAFTA-prisen tre gange, kommer til Bremen Teater i København i kølvandet på to anmelderroste comedy-specials på Netflix og et hav af udsolgte shows i hjemlandet. 

Mo Gilligan er på få år blevet en af Storbritanniens største stand-up stjerner og er blevet kåret som “The Funniest Man in Britain” af The Times. I løbet af de sidste par år har Mo Gilligan været på to udsolgte turnéer i hjemlandet, lavet tre Stand Up Specials og optrådt i flere tv-shows herunder ’’The Lateish Show med Mo Gilligan’’ (C4), ’’That’s My Jam’’ (BBC One), ’’The Brit Awards’’ (ITV1), og ’’The Masked Singer’’ (ITV1).

Mo Gilligans debut turné ”Coupla Cans’’ (2019) var totalt udsolgt, og i dag kan showet streames på Netflix ved navn ”Momentum” i 190 lande. I 2021 tog Mo tilbage på turné med ”There’s Mo to Life”, og optrådte igen for udsolgte huse. I 2022 udgav han sin anden længe ventede og anerkendte Netflix Special fra sin seneste tour.

In The Moment bliver Gilligans største turné til dato, som endelig bringer ham forbi Danmark, når han optræder på Bremen.

____________________________________________________________________________

SPIS PÅ KOLME INDEN ARRANGEMENTET

Varm op til arrangementet på vores bar og café Kolme, der ligger lige ved siden af Bremen Teater. Vi serverer lækre tapas, små retter, vin, cocktails og øl i hyggelige og stemningsfulde omgivelser i timerne op til arrangementet.

Tapas skal forudbestilles senest samme dag som arrangementet kl. 12 via Dinnerbooking.

Vi serverer to forskellige slags tapas af gode råvarer som chorizo, gode oste, artiskokcreme m.m. og små retter som sardiner, cremet burrata og surdejsbrød med olivenolie. Se vores menu her.