Arrangementet er afholdt

Mikkel Klint Thorius

Vanvittigt (kl. 21.30)

I forbindelse med myndighedernes retningslinjer er det desværre ikke muligt at afholde arrangementet med Mikkel Klint Thorius på Bremen Teater den 11. februar (kl. 21.30), men det er lykkedes at finde en ny dato til showet, så Mikkel Klint Thorius nu kommer til Bremen Teater den 24. juni (kl. 19). Billetter købt til den oprindelige dato er også gyldige til det nye show den 24. juni (kl. 19).

———————
Mikkel Klint Thorius kommer til Bremen Teater med sit nye onemanshow ”Vanvittigt” – reflekteret, relevant og befriende som altid.

Efter Netflix udgivelsen ’Hvid Skyld’ kan du igen opleve Mikkel Klint Thorius på egen tour med showet ”Vanvittigt”. For mens foråret banker på, gør bekymringerne også. Mikkel Klint Thorius er en ung mand med mange spørgsmål.

Med showet bliver Mikkel Klint Thorius endnu engang din bedste ven i nøden. Han siger alt det højt du ikke tør, så du slipper for selv at blive det sorte får i venneflokken, og som han selv siger det: ”Hvordan opfører man sig som en “moderne mand”? Jeg vil virkelig gerne passe ind, men der sker så mange vanvittige ting hele tiden. Jeg vil bruge humoren til at forsøge at tilføre lidt mening”.

Humor kan sagtens komme fra uventet kant. Det beviser Mikkel Klint Thorius ved at vride komikken ud af emner som krænkelses- og offerkultur. Er det altid dem, der råber højest, der får ret til sidst, og kan man dømme andre mennesker personligt, for noget de har gjort i deres professionelle virke?

Mikkel Klint Thorius siger selv: ”Vi skal allesammen mene noget om det hele, men helst mene det rigtige. Det er utopi, ja nærmest vanvittigt at tro, at vi alle sammen kan fremstå perfekte hele tiden”.

Showet er klassisk stand-up, en ucensureret komiker og hans mikrofon. Forvent at grine ad emner, du ikke troede indeholdt humor, og vær beredt på at gå derfra med lettet hjerte og fornyet kampgejst.

Så sæt en aften af til, at give slip, give los og grine af alt det, der er vanvittigt.