Arrangementet er afholdt

Mikael Simpson Talkshow #2

Søren Huss, Raske Penge, Mette Lindberg

Læn dig tilbage og lyt til røverhistorier og anekdoter fra musikkens verden, når Mikael Simpson taler med tre meget forskellige musikere i sit intime, løsslupne talkshow.

Om hvordan de oplever musik, hvordan de laver musik, hvordan de lever med musik. En snak om karrieren, og om de tilfældige ting, der sker på vejen.

Vært Mikael Simpson har gennem mange år som musiker og vært på P6Beat et indgående kendskab til musikbranchen. Dagligstue-formen og den kollegiale tone mellem vært og gæster giver et afslappet og ærligt talkshow, hvor man kommer særligt tæt på gæsterne. I vanlig Mikael Simpson-stil veksler snakken mellem alvor og latter, og undervejs giver han også plads til, at publikum får mulighed for at stille spørgsmål. En unik mulighed for at opleve andre sider af musikerne, end du måske ellers er stødt på.
Og så skal vi selvfølgelig også høre musikalske indslag fra de tre gæster undervejs i det alternative talkshow.

Den 15. maj er gæsterne:

Søren Huss – han har sunget med Saybia, Tina Dickow, De Eneste To, Nephew, Nik og Jay, han har næsten med sikkerhed sunget ind i dine ører på et eller andet tidspunkt, han har sunget sig gennem mørke tider med hele Danmark som vidne, og Soundvenue har kaldt ham en ’nyudklækket neo-troubadour’ med sit seneste album ’Midtlivsvisen’, som tog anmelderne med storm.

Rasmus Poulsen (Raske Penge) – den danske rapper brød for nogle gennem lydmuren med ’Faxe Kondi’, men var allerede etableret i hiphopkredse blandt andet med den rå, skarpskårne hyldest til Nørrebro ’Bor her’ og er en af de danske rappere, der stadig bruger hiphoppen som et samfundskritisk talerør, senest i singlen ’Narko’ (2017), der slår et slag for legalisering af, ja, narko.

Mette Lindberg – blev i 2007 skudt ud i universet med The Asteroids Galaxy Tour. Gruppens første optræden var som opvarmning for Amy Winehouse, siden da har de udgivet tre albums, turneret som gale, deres musik er blevet brugt i reklamer og serier som ’Mad Men’, og de har opbygget en solid, international karriere. Hele Danmark fik også kendskab til hende, da hun funklede i den varme stol mellem Remee og Thomas Blachman i to X-faktor sæsoner, med kufferten fuld af musikalske erfaringer.

Hvis du er nysgerrig på musik og menneskerne bag, så snyd ikke dig selv for en underholdende, løssluppen aften i den gamle teatersal.

Aftenen præsenteres i samarbejde mellem Mikael Simpson, Bremen Teater samt Rytmisk Center.