Arrangementet er afholdt

Mazen

Sådan sender I mig hjem

Sådan sender I mig hjem – er en rejse ind i et humoristisk og poetisk univers som tager udgangspunkt i kunstneren Mazens livshistorie.

Fortællingen vil bevæge sig fra Mazens fødsel, midt under borgerkrigen i Libanon, til livet som ny i Danmark. Han tager os med gennem folkeskolens udfordringer, til hans tid i ungdomsfængsel – hvor han skjulte H.C. Andersens Eventyr under sengen for at hans påtagede gangsta-attitude ikke skulle krakelere. Det er historien om at lære at tage magten over sit eget liv, plante fødderne på universitetets gulve, om at gribe drømmen og at turde dele sine tanker.

Det er en rutsjebanetur i gennem alle de sjove, tragiske, absurde, uimodståelige, vidunderlige og magiske øjeblikke – der tilsammen er Mazens liv.

Mazen har fundet en unik måde at italesætte de emner og problemer, som politikerne debatterer og befolkningen tænker på. Han er skarp og humoristisk i sine betragtninger og dét har danskerne fået øjnene op for: På Facebook alene har Mazen mere end 33.000 følgere, hans videoer har over 30.000 delinger og er set imponerende fem millioner gange.

Når den unge kunstner deler sine tanker på de sociale medier, formår han at perspektivere på en ny og anderledes måde, som han i den grad har gjort sig bemærket med. Det er altid med et glimt i øjet, som kan få selv den mest støvede politiker til at trække på smilebåndet, når Mazen tager bladet fra munden og siger “Hvis I virkelig gerne vil vide det – Sådan sender I mig hjem”.