Arrangementet er afholdt

Mark Le Fêvre

Bøvl! (kl. 19)

Hej, jeg hedder Mark Le Fêvre.
Velkommen til mit allerførste Onemanshow BØVL.

Hvis der er en morale med showet, så er det, at bekymringer betaler sig ikke! Tag det fra en mand, hvis hjerne er ekspert i at bekymre sig. Et overtænkende sind, der har bragt mig i… Skal vi sige, nogle dumme situationer?
Heldigvis har dumme og uheldige situationer det med at blive til underholdende historier.

Og det er præcis, hvad showet er. En række underholdende historier, om alt fra at være hypokonder til boligkøb, depression og ikke mindst, da jeg brækkede benet på min egen hundehvalp.  Jeg kan love jer 2 ting – det bliver skide sjovt, og jeg glæder mig!

Velkommen til alt mit bøvl.
De bedste hilsner Mark Le Fêvre.

– Hunden har det okay i dag! Rolig nu.

—————————————————–

Mark Le Fêvre er en af landets hurtigst fremadstormende comedy darlings. Ud over sin egen comedyserie på TV2 og adskillige priser i bagagen, er Mark også efterhånden blevet et internetfænomen. Med sine karikerede videoer og sketches som bl.a. ‘Jyde-Man’ har Mark opnået stjernestatus på facebook med mere end 225.000 følgere, som hver uge får et indblik i Marks undren over tingenes tilstand. One-man showet bliver en vidunderlig blanding af personlige historier og skarpe jokes. Kom med, og glem alt om små og store problemer for en aften.

Anbefalet minimumsalder 15 år.