09.12.2022
Kl 20:30
Dørene åbner kl 19:30
Pris: 374 kr. (Inkl. gebyr)

Mads P

Væddeløber og Verdensmester

Cykelrytter Mads Pedersen kommer til Bremen Teater i København den 9. december til en aften, der tager afsæt i Mads P’s helt nye selvbiografi “Mads P – Væddeløber og Verdensmester” og vil handle om alt fra den første mountainbike i Tølløse til sommerens etapesejr i Tour de France og den grønne pointtrøje i Vuelta a Espana.

Mads Pedersen – eller Mads P – som de fleste kalder ham er kendt og elsket blandt cykelfans, både i ind- og udland. Hans bramfri tone og ærlighed er allerede legendarisk, og han er af samme grund et yndet interviewoffer blandt journalisterne.
Aftenens show tager afsæt i Mads P’s helt nye selvbiografi, ” Mads P – Væddeløber og Verdensmester”, hvor han med stor åbenhed taler, ikke bare om sin store sejre, men også om de smertelige nederlag, der har været undervejs. I løbet af aftenen vil Mads få besøg på scenen af folk, der har haft en betydning for hans karriere, og der vil helt sikkert komme historier frem, som ikke er blevet fortalt før.

Kort sagt, en aften hvor du vil komme rigtig tæt på Mads P.

Værter er bogens forfatter, Per Bausager, og Anders Mielke, som er vært på podcasten, Forhjulslir, og kommentator på Eurosport.

PS. Mads signerer bøger i pausen.