03.11.2020
Kl 21:30
Dørene åbner kl 21:00
Pris: 130 kr. (Eks. gebyr)

Maddy

Maddy flirter både med skandinavisk minimalisme og en universel catchyness, når hun den 3. november kridter banen op med sin første headliner-koncert på Bremen Teaer.

“Jeg har altid været en tænker. Men dét at vælge musikken, har aldrig været noget, jeg skulle tænke over.” Således beskriver 21-årige Mathilde Sofie Lindgren Mikkelsen, alias Maddy, sin dedikation til den musikalitet, som har boet i hende, siden hun var helt lille. Lad dig ikke narre af hendes unge alder. Det er både varmt, selvsikkert og sødmefuldt melankolsk, når Maddy bringer ekstravagant lyd til bordet. Med debutsinglen ’Island’ har Maddy startet en steppebrand på den danske airplay chart, hvor det forførende og beattunge nummer er røget direkte ind som nummer to. Både befolkning og anmelderstab står på spring, for at dykke ned i det unikke univers, som Maddy er ved at skabe.

Maddy kan betegnes som en ældre sjæl i en ung krop. Med en helt crispy vokal og et dragende tekstunivers, skaber Maddy en ekstravagant lyd, som flirter med en skandinavisk minimalisme og en universel catchyness. Den unge kunstner går sine egne veje, når hun sparker lydmuren ned med både ungdommens rus og en særegen robusthed, som er helt unik på den danske musikscene. Tekstuniverset taler til dit indre tankespind, og hendes fyldige produktioner går lige i kroppen, når hun folder sig ud med et både intelligent og dragende udtryk. Således leverer Maddy både eftertænksomhed til hverdagen og dybe rytmer til en svedig nat på dansegulvet. Med en mørk og r’n’b-mættet tyngde bevæger Maddy sig inden for et internationalt udtryk, som placerer hende i flæng med legender som Adele, Seinabo Sey og Tones And I. Overgiv dig til Maddys stormende univers, og du vil ikke fortryde det.