07.03.2021
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 225 kr. (Eks. gebyr)

Lydmor

(kl. 20)

I henhold til Statsministeriets anvisninger er Bremen Teater lukket til den 6. april 2021.
Vi forsøger at flytte alle de berørte arrangementer til en ny dato og melder ud omkring de enkelte arrangementer, når vi ved mere. Har du billet til et af vores arrangementer i den nævnte periode, vil du blive kontaktet direkte på mail hurtigst muligt. Vi beder om jeres forståelse og tålmodighed, da vi ikke kan besvare alle spørgsmål nu og her.
Vi informerer løbende via vores hjemmeside og Facebookside.

——————————

I starten af 2021 udsender Lydmor sit nye, personlige album ”Capacity”, og den 7. marts giver hun koncert med de nye numre på Bremen Teater.

Med sin stærke skabertrang, catchy electropop-sange og energiske og visuelt medrivende koncerter har Jenny Rossander opnået stor opmærksomhed som Lydmor – også uden for Danmarks grænser.

De stærke sange på hendes gennembrudsalbum ”I Told Them I’d Tell Them Our Story” (2018) var baseret på personlige oplevelser, da hun boede i Shanghai, en metropol fuld af dragende, science fiction-agtig mystik, som musikken emmede af. På sit nye album, der bærer titlen ”Capacity” og udkommer i starten af 2021, kigger hun indad, og resultatet er et konceptuelt og kontrastfyldt værk, der er kredser om køn, kærlighed, skyld og frigørelse, og som er hendes mest personlige hidtil.

En stor del af Lydmors succes er hendes bjergtagende koncerter, hvor hun opfindsomt iscenesætter sig selv i et spektakulært, neonglinsende lysshow. Det venter derfor publikum en medrivende live-oplevelse, når hun giver koncert med de nye numre den 7. marts på Bremen Teater.

Bremen Teater åbnede allerede for arrangementer i august, og vi glæder os til at opleve Lydmor i den intime teatersal den 7. marts.