24.03.2023
Kl 20:30
Dørene åbner kl 19:30

LOVE TO LOVE YOU, DONNA SUMMER

(20:30)

Dronningen af dansegulvet bliver fejret som fortjent i en overdådigt glamourøs og samtidig dybt personlig portrætfilm. Fortalt af Summer selv på lydsiden til en guldmine af sjældne klip, og co-instrueret af hendes datter.

På enhver Top 5 over de mest ikoniske disco-sange er der ingen vej udenom de to sensuelle super-bangers ’I Feel Love’ og ’Love to Love You’. Donna Summer var discoens stemme og ansigt i dens gyldne storhedstid i 1970’ernes storbyer, hvor den ultra-hedonistiske musik blev selve soundtracket til den LGBTQ+ revolution, der eksploderede ude på dansegulvene. Guld, glam og glitter! Det er den ene side af historien om pop-ikonet og superstjernen Donna Summer, som vi oplever fra første række under hendes legendariske live-performances.

Den anden side af hendes liv er mindre kendt, og den fortæller hun selv i en film, der tegner et nuanceret billede af et privat familiemenneske, der tacklede livets op- og nedture ved siden af livet på verdens største scener og natklubber. Summer fortæller sin egen historie på lydsiden til en billedstrøm af de hjemmevideoer, som hun selv optog. Vi har kigget i krystalkuglen og kan allerede afsløre, at ‘Love to Love You, Donna Summer’ bliver en af årets store sensationer på det store lærred.

DISCO DOUBLE-DEAL! DONNA SUMMER FILM + FREE AFTERPARTY

Efter visningen af filmen om disco-dronningen over dem alle inviterer vi til efterfest på vores bar Kolme med italo-disco-club’en La Dolce Vita og dj Bookie Rookie.

‘Ooh, I feel love, I feel love, I feel love, I feel I love, I feeeeeeel love’. Der er kærlighed i luften, discokugler i loftet og bredt buksesvaj på dansegulvet, når vi den sidste fredag på festivalen inviterer til disco night! Først står den på særvisning af ’Love To Love You, Donna Summer’ på Bremen Teater. Når filmen er færdig går vi i andegang til vores nyåbnede bar Kolme, hvor italo-disco-clubben La Dolce Vita vil vende discoplader resten af natten – blandt andet med dj Boogie Rookie.

 Varm op til arrangementet på vores nye bar og café Kolme, der ligger lige ved siden af Bremen Teater. Vi serverer vin, cocktails, øl og snacks i hyggelige og stemningsfulde omgivelser i timerne op til showet. 

Der kan bestilles bord via www.kolmekbh.dk/bordreservation