Arrangementet er afholdt

LIVE TALK: WIM WENDERS & AFSUN MOSHIRY

(kl. 17)

Mød den legendariske tyske filminstruktør, der står bag klassikere som ‘Himlen over Berlin’ og ’Buena Vista Social Club’, i en samtale med producer Afsun Moshiry om at fortælle byer og steder frem på film

Den tyske filminstruktør Wim Wenders er en et levende ikon, der har sat uforglemmelige aftryk i filmhistorien både inden for fiktion (‘Himlen over Berlin’, ‘Paris, Texas’) og dokumentarfilm (‘Buena Vista Social Club’, ‘Pina’) gennem sin mere end 50 år lange karriere. I år gæster han CPH:DOX, hvor han er involveret i flere aktuelle film, både som Executive Producer på Margaret Olins DOX:AWARD-nominerede ‘Songs of Earth’, men ikke mindst som aktivt involveret producer i det iranske kortfilmprojekt ‘A Sense of Place’, der har verdenspremiere dagen før, den 18. marts. Og netop temaet om at fornemme steder og fremmane dem i levende billeder går igen i Wenders’ film. Mød ham i samtale med den iranske producer Afsun Moshiry, om betydningen for stedspecifikke fortællinger i Wenders’ karriere og hans ambitioner med projekter som ‘A Sense of Place’.

Samtalen indledes med en visning af Wenders’ kortfilm Reverse Angle: Ein Brief aus New York (1982), der perfekt sætter scenen med sit grynede portræt af 1980’ernes New York, da Wenders producerede sin første feature-længde film ‘Hammett’ fra samme år.

Varighed: 90min