Arrangementet er afholdt

LIVE TALK: JOAN BAEZ

+ verdenspremiere på filmen ’Joan Baez: I Am Noise’

Den 82-årige folkmusik-legende og aktivist Joan Baez besøger CPH:DOX til en helt særlig aften på Bremen med film og samtale.

Hun fik sit gennembrud på den legendariske Newport Folk Festival i 1959 og udgav sit første selvbetitlede album året efter. Her 63 år senere gæster Joan Baez årets CPH:DOX som et af årets absolutte hovednavne i en samtale sammen med de tre instruktører Karen O’Connor, Miri Navasky og Maeve O’Boyleder, der har skabt filmen ’Joan Baez: I Am Noise’, som også vises.

Med ekstraordinære arkivklip, heriblandt nyopdagede hjemmevideoer, dagbøger, kunstværker og lydoptagelser fortæller sangerinden i filmen bemærkelsesværdigt ærligt og afslørende om sit liv på og uden for scenen – fra hendes livslange psykiatriske kampe til hendes utallige aktivistiske mærkesager med blandt andre Dr. Martin Luther King og videre til en hjerteskærende romance og det musikalske makkerskab med en ung Bob Dylan.

’Joan Baez: I Am Noise’
Åbenhjertigt og gavmildt portræt af folk-legenden og aktivisten med den utrolige stemme, der var Bob Dylans muse og som i en alder af 82 år fortsat kæmper den gode kamp. En visuel dagbog fra et musikalsk ikon.

I en solbeskinnet luksushytte i Woodside, Californien, møder instruktørerne den nu 82-årige Joan Baez. Hun er en af det 20. århundredes største folk-sangerinder og aktivistiske stemmer, og her i karrierens efterår stråler hun forstat. ’Joan Baez, I Am A Noise’ er bygget op som en visuel dagbog forankret i Baezs ekstraordinære arkiv, heriblandt nyopdagede hjemmevideoer, dagbøger, kunstværker og lydoptagelser. Samtidig fortæller sangerinden bemærkelsesværdigt ærligt og afslørende om sit liv på og uden for scenen – fra hendes livslange psykiatriske kampe til hendes utallige aktivistiske mærkesager med blandt andre Dr. Martin Luther King og videre til en hjerteskærende romance og det musikalske makkerskab med en ung Bob Dylan. Et brændende ærligt blik på en levende legende, der aldrig har fortalt den fulde sandhed om sit liv – indtil nu.

Varighed i alt: 150min

 Varm op til arrangementet på vores nye bar og café Kolme, der ligger lige ved siden af Bremen Teater. Vi serverer vin, cocktails, øl og snacks i hyggelige og stemningsfulde omgivelser i timerne op til showet. 

Der kan bestilles bord via www.kolmekbh.dk/bordreservation