26.03.2023
Kl 19:00
Dørene åbner kl 18:00

LIVE TALK: JADA + ACOUSTIC MINI CONCERT & ‘JADA’ (SERIES)

Verdenspremiere (Kl. 19)

CPH:DOX holder årets afslutningsevent på Bremen Teater, som bliver intet mindre end en tretrinsraket med en af Danmarks største popstjerner. Forpremiere på talk, modereret samtale og akustisk mini-koncert.

For kun fire måneder siden spillede den 30-årige Jada med det borgerlige navn Emilie Molsted Nørgaard sin hidtil største koncert i Royal Arena. Nu har du mulighed for at opleve hende i helt nedbarberede og intime rammer, når vi inviterer på en talk og akustisk minikoncert efter en eksklusiv biograf-forpremiere på de tre første afsnit af den kommende TV 2-serie ’Jada’. Serien er instrueret af Cille Hannibal (’Den nat vi faldt’, ’Skyggebarn’) og går helt tæt på Jada i skabelsen af hendes nye album – den svære to’er. ’Jada’ er en rejse, der tager seeren med helt ind i alt det, det kræver at være kvindelig kunstner på det allerhøjeste niveau. Serien er i fem afsnit og får premiere i sin fulde længde på TV 2 til maj.

Varighed: 180min

 Varm op til arrangementet på vores nye bar og café Kolme, der ligger lige ved siden af Bremen Teater. Vi serverer vin, cocktails, øl og snacks i hyggelige og stemningsfulde omgivelser i timerne op til showet. 

Der kan bestilles bord via www.kolmekbh.dk/bordreservation