Arrangementet er afholdt

Linda P

Sabotage Hunger (kl. 19)

Det er desværre ikke muligt at afholde showet med Linda P. på Bremen Teater den 8. januar 2021, men det er lykkedes at flytte showet til den 16. april 2021. Billetter til den oprindelige dato er også gyldige til det nye show den 16. april 2021.

————————–

Linda P kommer til Bremen Teater med sit nye one man show “Sabotage Hunger” i januar 2021, hvor hun endnu en gang deler ud af sig selv og sine frustrationer over sit indgroede “Fuck-up-gen”.

Det er svært ikke at slå ørerne ud, når Linda P deler ud af sin livshistorie.

Hun har været en tøjte, har forsøgt at skelne mellem Linda Petersen og Linda P, haft hovedpine og har lagt den vilde livsstil på hylden for at blive “normal” og et såkaldt ”mønstereksemplar”.

MEN….. er det så nemt at holde sig på måtten og leve det stille liv uden at lave ballade?

Har Linda kunnet undgå at fucke de nærmeste relationer op? Og hvad med kærligheden? Kan det overhovedet lade sig gøre at være i et forhold, når man er født som vildbasse? Og er det i orden at være fucked up, når man ovenikøbet snart skal være mor?

Glæd dig til Linda P´s 5. one-man show, hvor hun endnu engang deler ud af sig selv og sine frustrationer over sit indgroede ”Fuck-up-gen”.

Varighed: Ca. 90 min. + pause